El PSC torna a demanar canvis als col·legis electorals de la ciutat


  • Comparteix:

El PSC demana canvis als col·legis electorals

El PSC demana canvis als col·legis electorals

El PSC proposa la substitució del col·legi electoral d'El Pinar per l'IES Arnau Cadell i la creació d'un nou col·legi a la plaça d'en Coll. La formació considera que El Pinar no reuneix les condicions requerides per exercir el dret a vot per les dificultats d'accés i l'existència de símbols religiosos. Un nou col·legi a la plaça del Coll facilitaria el vot als residents al barri de Sant Francesc, segons els socialistes.

L'augment del cens en algunes zones, la dificultat d'accés per persones amb mobilitat reduïda i la preservació de l'espai públic de les ingerències de qualsevol creença són els arguments dels socialistes per reclamar la reforma dels col·legis electorals de la ciutat.

Segons els socialistes, l'IES Arnau Cadell hauria de substituir El Pinar ja que aquest no reuneix les condicions físiques necessàries i ofereix dificultats per l'accés de persones amb mobilitat reduïda. A més, afegeix el PSC, és un centre d'una clara tendència política i religiosa.

Ho ha explicat el secretari de política municipal del grup, Pere Soler.

Pere Soler

Hi ha persones que no es troben còmodes votant en un centre religiós.



La reforma dels socialistes també reclama la creació d'un nou col·legi electoral al centre cívic de la plaça d'en Coll per afrontar l'augment del cens en aquesta zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.