Turu: 'Per què CiU-Actuem no va proposar reduir els sous a principis de mandat?'


Temes relacionats

El PSC considera 'hipòcrita' la proposta de CiU per rebaixar el sou a la presidenta de l'EMD ( 1/abr/09)

CiU-Actuem vol forçar la presidenta de l'EMD a rebaixar-se el sou en la propera junta de veïns (31/mar/09)

Enfrontament partidista per la rebaixa del salari de la presidenta de l'EMD ( 1/abr/09)


  • Comparteix:

Turu, en imatge d'arxiu

Turu, en imatge d'arxiu

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, pregunta a CiU-Actuem per què no va proposar la reducció dels sous dels càrrecs electes a l'inici del mandat o quan es va tancar el pacte de govern a Valldoreix. Turu respon a la coalició nacionalista que el sou de la presidència està en consonància a la seva dedicació exclusiva i a l'obra de govern que es tira endavant al territori.

La presidenta també argumenta que cobra el doble que l'anterior president de l'EMD perquè, a diferència d'aquest, no compatibilitza el seu càrrec amb una responsabilitat professional.

Turu atribueix aquesta moció de CiU-Actuem a un desig d'obstaculitzar l'acció de l'equip de govern. La presidenta avança que a la junta de veïns de la setmana vinent podrien anunciar accions legals contra la proposta.

Montserrat Turu

Anunciarem si tirem endavant accions legals perquè considerem que existeix la intenció d'obstaculitzar l'acció de govern.



Turu nega que posés com a condició mantenir el seu sou per tancar un acord de govern amb CiU-Actuem. En canvi, la presidenta assegura que el sou de l'aleshores vicepresident i membre de la coalició ara a l'oposició sí que es va tractar en aquest pacte. En concret, es va acordar que Josep Puig cobraria 47.000 euros bruts a l'any, la quantitat que vol ara CiU-Actuem per a ella.

D'altra banda, Turu justifica el trasllat de la junta de veïns a dimecres de la setmana vinent perquè l'equip de govern ha d'assessorar-se jurídicament sobre les mocions presentades per CiU-Actuem. En aquest sentit, la presidenta de l'EMD acusa la portaveu d'aquest grup, Àngels Solé, de difamar sobre aquesta qüestió.

Montserrat Turu

Àngels Solé té el costum de difamar. La complexitat de les dues mocions ens obliga a fer el canvi per estudiar-les.



Turu afegeix que CiU-Actuem ha demanat el canvi de data de la junta de veïns però sense cap justificació. La presidenta insinua que la coalició podria haver demanat aquest trasllat per compatibilitzar-lo amb les vacances de Setmana Santa dels seus membres.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Turu segueix dient mentides una darrera l'altre.Tot son informes juridics per buscar per a on escapar-se.Ella si que va obtaculitzar l'acció de govern al fer fora als 5 vocals de CiU-Actuem,cuan hi havia la grand oporturtunitat de treballar tots per Valldoreix.Es incapaç d'arrivar a entendres amb ningu,nomes cal mirar la seva trajectoria desde sempre.

Albert. Enviat el 2/abr/09


Sra.Turu, aixo que explica de la dedicacio absoluta i que no podia compaginar la feina politica amb el privat, es una excusa que no s´agafa per enlloc i demostra els seus interessos. Es va possar un sou de director general que molt poca gent ho cobra. Per cert, quan voste va trencar el pacte i va expulsar a CIU/Actuem, el Sr.Puig va deixar de cobrar i no s´ha queixat ni ha fet cap manifestacio al respecte. El que tambe seria de interes del poble, es saber les despesses de la EMD amb assessors juridics, tecnics, etc, etc.

Enric. Enviat el 2/abr/09


Se le ve el plumero a distancia, solo se preocupa de su sueldo y no de la gente de Valldoreix Lo tiene muy facil, dimita y busque un trabajo que le paguen 60.000€ al año que seguramente con su capacidad lo podra conseguir muy rapido No tiene verguenza

Maria. Enviat el 2/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.