La presidenta del PP de Sant Cugat afirma que en el conflicte d'Iraq el seu partit intenta 'cercar la pau'

La presidenta del PP de Sant Cugat, Berta Rodríguez

Política

Publicat el 13/mar/03 per Sílvia

La diputada i presidenta del PP, Berta Rodríguez, ha assegurat que la postura que ha adoptat respecte la guerra a l'Iraq és la de 'cercar la pau'. Amb aquestes paraules, Berta Rodríguez respon la XASC, que està realitzant una recollida de signatures per a denunciar l'actitud còmplice de la popular en el conflicte.

Recordem que la Xarxa Alternativa Sant Cugat realitzarà entre els dies 27 i 30 una recollida de signatures com a mostra de rebuig a les decisions preses per Rodríguez al Congrés en relació al conflicte bèl·lic a l'Iraq.

La presidenta popular no s'ha mostrat preocupada per aquest tema, ni per la consulta popular que la XASC està fent per a conèixer el pols ciutadà sobre la invasió militar. Rodríguez ha respòs que les seves accions han de recolzar José Mª Aznar, tal i com va fer dimecres passat en la votació secreta dels diputats sobre el posicionament del govern espanyol en la crisi a l'Iraq:

Berta Rodríguez

El meu vot és un vot a favor de la pau, que és el que vol el govern de José Mariá Aznar


Rodríguez ha refermat la seva postura recordant que, justament avui, fa 3 anys que 700.000 persones de la circumscripció de Barcelona van donar-li el càrrec de diputada que ostenta.