Andreu Freixes dimiteix com a president d'ERC i convoca una assemblea extraordinària


  • Comparteix:

Andreu Freixes, en una imatge d'arxiu

Andreu Freixes, en una imatge d'arxiu

ERC elegirà nou president de l'executiva local divendres de la setmana vinent després de la dimissió d'Andreu Freixes. De moment, hi ha dues candidatures a la presidència: d'una banda, la del mateix Andreu Freixes, que tornarà a presentar-se, i de l'altra l'encapçalada pel militant Ignasi Millet, que agrupa els crítics amb la gestió de Freixes.

L'assemblea que havia de renovar l'executiva estava prevista per a l'octubre, però la situació del partit ha fet que el president hagi decidit convocar-ne una d'extraordinària per aquest mateix abril. Segons ha pogut saber Cugat.cat, part de la militància està en desacord amb la gestió de Freixes al capdavant del partit.

El fins ara president de la secció local, Andreu Freixes, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'una 'qüestió d'ordre intern' i ha negat que hi hagi fortes discrepàncies polítiques al si del partit. Segons Freixes, no es pot parlar d'escissió.

Andreu Freixes

En qualsevol partit hi ha sensibilitats diferents, però no crec que es pugui parlar d'escissió.



De la seva banda, el militant Ignasi Millet ha confirmat a Cugat.cat que presentarà una candidatura alternativa a la de Freixes per 'millorar el funcionament del partit'. Millet afirma que es tracta d'un 'procés de sanejament' que té com a objectiu 'sumar, unir i unificar' la secció local d'ERC.

El portaveu municipal d'ERC i membre nat de l'executiva del partit, Raül Grangé, ha declinat fer declaracions al respecte.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La renovació és que els que volen cobrar de l'Ajuntament i CIU ho tornin a fer. Ho té fotut, els calers fan molt

joan. Enviat el 8/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.