Lluís Recoder s'apunta al Facebook

Perfil de Lluís Recoder al Facebook

Política

Publicat el 8/abr/09 per Miquel Herrada

L'alcalde i dirigent de CDC, Lluís Recoder, ha obert un perfil propi al Facebook, la xarxa social més popular a Internet. Recoder té més de 300 'amics' a la xarxa i fa servir l'espai per parlar dels seus interessos i explicar aspectes de la seva gestió municipal.

Després que Barack Obama aprofités intensament les xarxes socials d'Internet en la campanya electoral a la presidència dels Estats Units, la utilització d'aquest sistema en el món polític ha deixat de ser una aventura per a iniciats. Ara, ja són molts el que pensen que si no tens un perfil virtual al Facebook, quedes fora de joc.

L'últim a afegir-se a aquesta popular xarxa social ha estat l'alcalde i dirigent de CDC, Lluís Recoder, que ja compta amb més de 300 'amics' al Facebook. En el seu perfil, Recoder inclou enllaços amb el president nordamericà, Barack Obama, l'expresident Jordi Pujol, el cap de l'oposició a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, i el seu partit, Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

Recoder pertany a grups d'afinitat diversos, com els Amics d'Artur Mas o els Admiradors de Pere Casaldàliga. Entre els seus amics hi figuren personalitats polítiques com Artur Mas, Oriol Pujol , Felip Puig i Àngel Colom, de CDC, Montserrat Nebrera, del PP, a més d'altres polítics locals i ciutadans en general.