Sant Cugat té més càrrecs de confiança que la majoria de municipis d'entre 50.000 i 100.000 habitants, segons el PSC


Temes relacionats

El govern de l'EMD acusa CiU-Actuem de 'prevaricació' per rebaixar els sous dels càrrecs ( 9/abr/09)

El PSC considera 'hipòcrita' la proposta de CiU per rebaixar el sou a la presidenta de l'EMD ( 1/abr/09)


  • Comparteix:

Els regidors Ferran Villaseñor i Salvador Gausa (dreta), en imatge d'arxiu

Els regidors Ferran Villaseñor i Salvador Gausa (dreta), en imatge d'arxiu

El PSC proposarà al ple que Sant Cugat adeqüi la dedicació temporal dels regidors i el nombre de càrrecs de confiança a la mitjana dels municipis d'entre 50.000 i 100.000 habitants. Els socialistes, que diuen tenir constància que l'Ajuntament supera aquesta mitjana, asseguren que la mesura milloraria la gestió dels recursos públics en temps de crisi.

Si s'aprovés la moció, la mitjana de càrrecs de confiança i de dedicació temporal dels regidors s'extrauria d'un estudi que haurien d'elaborar la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM), entitats de les quals forma part l'Ajuntament. A partir d'aquest informe, l'equip de govern hauria d'adequar el nombre de càrrecs de confiança i de regidors a dedicació exclusiva en un termini de sis mesos.

Salvador Gausa és el portaveu del PSC.

Salvador Gausa

Prenem la FMC i ACM com a referències, tenim constància que estem per sobre de la mitjana de poblacions d'entre 50.000 i 100.000 habitants i cal fer ara el que toca.



Gausa ha negat que la proposta sigui una 'represàlia' per la reducció de sou de la presidenta de l'EMD de Valldoreix impulsada per CiU-Actuem. Tot i això, el portaveu afegeix que el grup nacionalista ha de ser conseqüent amb els seus posicionaments.

Salvador Gausa

Atès que CiU-Actuem va prendre com a referència la FMC i l'ACM per fer la moció a Valldoreix, pensem que a Sant Cugat s'ha de fer el mateix.



El PSC assegura que l'equip de govern encara no els ha facilitat el nombre concret de càrrecs de confiança, tot i que ho va sol·licitar per escrit a mitjans del mes passat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I tant que es en represàlia de la moció que CiU va presentar a la EMD. El PSC ja ho va advertir que demanaria explicacions al Alcalde si prósperaba la moció a Valldoreix.Ojo por ojo !!!.

Antoni. Enviat el 15/abr/09


I perque no demanen que ho façi el Sr.Montilla i tots els Ajuntaments governats per el tripartit ?

Enric. Enviat el 15/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.