El PSC, ICV i ERC demanen la urbanització del carrer Pla de Mira-sol


Temes relacionats

Queixes dels veïns del carrer Pla de Mira-sol pel 'mal estat' de la via (27/mar/09)

L'equip de govern compactarà el sòl del carrer Pla de Mira-sol amb una nova tècnica (27/mar/09)


  • Comparteix:

Alguns dels veïns del carrer Pla acompanyats per Pilar Gorina del PSC, Assun Reyes d'ICV i Raül Grangé d'ERC

Alguns dels veïns del carrer Pla acompanyats per Pilar Gorina del PSC, Assun Reyes d'ICV i Raül Grangé d'ERC

El PSC, ICV-EUiA i ERC demanaran al ple d'aquest mes la urbanització del carrer Pla de Mira-sol, una demanda dels veïns de la zona. Segons els residents, el pas de l'autobús pel carrer fa que la via es malmeti i s'aixequi molta pols. Els veïns diuen no haver rebut cap anunci de l'Ajuntament sobre la futura urbanització de la zona, tal com va avançar la tinenta d'alcalde de territori, Mercè Conesa, a Cugat.cat.

Els veïns del carrer Pla de Mira-sol han explicat que des del novembre demanen a l'Ajuntament la urbanització del carrer ja que el pas de l'autobús i de cotxes pel carrer fan que la via es malmeti i aixequi pols. L'associació de veïns ha rebut ara el suport del PSC, ICV-EUiA i ERC.

Aquest dimarts a la tarda els veïns del carrer s'han concentrat amb els regidors Pilar Gorina, del PSC; Àssun Reyes, d'ICV-EUiA, i Raül Grangé, d'ERC.

Gorina ha explicat la moció que en el ple de dilluns presentaran conjuntament els tres partits.

Pilar Gorina

Presentarem una moció conjunta on demanarem que es faci un asfaltat provisional al carrer i es comenci un estudi per urbanitzar aquesta zona.


El portaveu de l'associació de veïns del carrer Pla, Antonio Martín, assegura que l'equip de govern no ha notificat quines accions es duran a terme al carrer.

Antonio Martín

A través de Cugat.cat vam saber que l'equip de govern havia presentat algunes mesures però als veïns no se'ns ha notificat res.



La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, va anunciar a mitjans de març unes mesures provisionals per compactar el sòl del carrer Pla amb una tècnica americana. Segons Conesa, l'Ajuntament ja ha encarregat el projecte d'urbanització del carrer, tot i que no hi ha data d'inici d'obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.