ERC proposa la creació d'un Centre de Cultura Popular a Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

ERC proposa la creació d'un Centre de Cultura Tradicional i Popular a Sant Cugat. Aquest espai tindria per objectiu 'impulsar l'associacionisme cultural i crear xarxes de col·laboració entre l'Ajuntament i les entitats'. El grup municipal presentarà una moció al ple d'aquest dilluns on demanarà que el Pla d'Equipaments inclogui la reserva de sòl per a destinar-hi el centre cultural.

ERC considera que cal 'potenciar la recerca, documentació i recuperació del patrimoni etnològic de Sant Cugat' i aposta per celebrar 'una mostra anual de cultura popular'.

El responsable cultural d'ERC, Ignasi Millet, ha explicat que 'cal dinamitzar el teixit associatiu de Sant Cugat' i ha defensat que les entitats 'necessiten un centre on rebre suport'.

Millet ha indicat que l'Ajuntament aposta per 'una cultura popular d'importació' i opina que el consistori 'menysprea' les entitats.

Ignasi Millet

Tenim una riquesa patrimonial important però l'Ajuntament aposta per muntar fires artesanals. Aquestes entitats no tenen un centre on aixoplugar-se i això és un menyspreu.





ERC també ha demanat que les activitats culturals es descentralitzin cap als districtes i els nous barris de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.