Turu acusa CiU de Sant Cugat de dirigir l'operació per reduir-li el sou

Política

Publicat el 17/abr/09 per Oriol Sumsi

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, assegura que CiU-Actuem va rebre instruccions directes de CiU de Sant Cugat en la qüestió de la reducció del sou de la presidenta. Segons Turu, la mateixa portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé, ho va reconèixer en una reunió prèvia a l'última junta de veïns, que és quan els vocals de CiU-Actuem van aprovar la moció que demana la rebaixa de la retribució de Turu.

Així ho ha dit la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, durant una entrevista a Cugat.cat.

Montserrat Turu

En aquest cas la mateixa senyora Solé va manifestar que havia estat el partit que forçava que això es produís.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que els cinc vocals de CiU-Actuem, que formen majoria a la junta, van aprovar el passat dimecres una moció que proposa una rebaixa del sou de Turu de 62.000 a 47.000 euros bruts anuals, i que també congela totes les retribucions dels càrrecs de l'entitat.

L'equip de govern de l'EMD acusa CiU-Actuem de 'prevaricació', i ja ha avisat que impugnarà la moció. Turu ha explicat que s'estan assessorat jurídicament sobre els diferents recursos i denúncies que poden presentar. Entre les possibles mesures, es planteja la presentació d'un recurs contenciós administratiu, d'un recurs contenciós de protecció dels drets fonamentals o d'una denúncia a la fiscalia per prevaricació.