Andreu Freixes, reelegit president d'ERC amb un 63% dels vots


Temes relacionats

ERC elegeix avui el president de la secció local (17/abr/09)

Andreu Freixes dimiteix com a president d'ERC i convoca una assemblea extraordinària ( 8/abr/09)


  • Comparteix:

Andreu Freixes continuarà al capdavant d'ERC durant dos anys més després que l'assemblea extraordinària d'aquest divendres l'ha reelegit com a president amb més d'un 63% dels vots. L'executiva republicana mantindrà els seus membres i el projecte del partit 'en surt reforçat', segons el mateix Freixes. Ignasi Millet, que ha obtingut prop del 30% dels vots, representava la candidatura alternativa a Freixes, que va dimitir fa una setmana per una sèrie de discrepàncies internes.

L'assemblea que havia de renovar l'executiva estava prevista per a l'octubre, però la situació del partit va provocar que el mateix Andreu Freixes en convoqués una per aquest divendres. El president de l'executiva va presentar la setmana passada la seva dimissió després que part de la militància es mostrés en desacord amb la seva gestió al capdavant del partit.

La setantena de militants de l'assemblea, però, l'han ratificat en el càrrec en una trobada que s'ha convertit en un 'debat franc i obert de les diverses sensibilitats que conformen la formació', segons el mateix Freixes. El president ha explicat que l'assemblea era necessària per 'encarar el partit cap al futur'.

Andreu Freixes

Crec que hem encarat el partit cap a un horitzó de futur.


Freixes també ha explicat que en l'assemblea s'ha acordat que la formació té prou autonomia per discutir i resoldre les qüestions que afectin Valldoreix 'en clau del territori', tot i que l'executiva 'hi pot dir la seva'.

Andreu Freixes

Formem part de la Candidatura però quan parlem de Valldoreix hi ha un grau d'autonomia perquè es resolguin els temes en clau de Valldoreix.






El president de la formació ha destacat que continuaran fent una 'oposició constructiva' a Sant Cugat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Tots hem de felicitar-nos.Tan els que representen la majoria ,com la minoria ,hem de fer pinya per assolir les fites que ens hem marcat:Catalunya Lliure!!!

Narcís Clavell. Enviat el 20/abr/09


Sr. Clavell,el suport a la Turu també es contemplat dins de les fites a assolir ?. Ja sap que Esquerra Republicana se la juga molt en aquet suport ?.Crec que ha guanyat l'opció mes a favor de la Turu no ?.Greu problema teniu.

Antoni. Enviat el 20/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.