El PP proposa finançar la vacuna del papil·loma humà a les noies de 13 a 16 anys


  • Comparteix:

La portaveu del PP a Sant Cugat Berta Rodríguez

La portaveu del PP a Sant Cugat Berta Rodríguez

El PP presentarà al ple de dilluns una moció per demanar a l'Ajuntament que financiï el cost de la vacuna contra el virus del papil·loma humà. L'ajut, que suposaria la meitat del cost total de la vacuna, aniria destinat a les noies d'entre 13 i 16 anys. El virus del papil·loma humà pot causar un càncer de coll uterí, entre d'altres símptomes.

Segons el PP, cal ajudar les noies d'entre 13 i 16 anys que encara poden prevenir la infecció. De totes maneres, la vacuna és opcional i són els pares de les menors qui han de decidir si volen que les seves filles es vacunin.

La portaveu del PP, Berta Rodríguez, explica per què han decidit potenciar aquest ajut.

Berta Rodríguez

Per part de l'administració local, que tantes ajudes donem, crec que ajudar directament les famílies de Sant Cugat amb la subvenció del cost d'aquesta vacuna és prou important.



De moment el PP només proposa subvencionar la meitat del cost de la vacuna, és a dir, 230 euros dels més de 450 euros que costa en total.

Els populars també demanen que l'ajut vagi acompanyat d'una xerrada sobre el virus dirigida a totes les famílies santcugatenques i de diverses conferències que informin sobre les prevencions que poden evitar malalties de transmissió sexual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.