Xoc entre CiU i el PSC al ple pels càrrecs de confiança i la reducció de sou a l'EMD


Temes relacionats

Moció del PSC per 'millorar la transparència' en la contractació de serveis de l'Ajuntament (17/abr/09)

Sant Cugat té més càrrecs de confiança que la majoria de municipis d'entre 50.000 i 100.000 habitants, segons el PSC (15/abr/09)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un ple municipal

Imatge d'arxiu d'un ple municipal

L'equip de govern rebutja la proposta del PSC d'encarregar a les associacions municipalistes un estudi per aclarir si Sant Cugat té un nombre de càrrecs de confiança dins de la mitjana dels consistoris d'entre 50.000 i 100.000 habitants. Segons el govern local, Sant Cugat ja té el nombre de directius públics i el volum de sous adequats en aquest àmbit. Els socialistes, que diuen haver presentat la moció també com a 'revenja' per la reducció de sou a la presidenta de l'EMD, lamenten que CiU no vulgui millorar la gestió del consistori.

En el ple d'aquest dilluns, el PSC ha defensat la seva moció en considerar que és una aposta per millorar el model gerencial del consistori. En aquest sentit, el portaveu socialista, Salvador Gausa, ha denunciat que a l'Ajuntament es malbaraten recursos públics en duplicar una estructura directiva amb una de càrrecs electes.

En paral·lel, Gausa ha afegit que la presentació de la moció és també una 'revenja' per la reducció de sou a la presidenta de l'EMD de Valldoreix promoguda per la federació nacionalista. Segons el portaveu socialista, aquesta iniciativa de CiU és una forma 'indigna' de fer política.

Salvador Gausa

Sí, és una revenja política. Aquesta moció vol expressar un rebuig profund a la manera de fer de CiU-Actuem.



El regidor de Serveis Interns i representant de CiU, Jordi Puigneró, no ha entrat a valorar la moció del seu partit a Valldoreix que va reduir el sou a la presidenta de l'EMD. En canvi, Puigneró, que ha qualificat de 'desafortunada' la intervenció de Gausa, ha respost al PSC que Sant Cugat té un nombre de càrrecs eventuals i un volum de sous adequats.

Jordi Puigneró

Estem dins dels paràmetres que marquen les associacions municipalistes. Ajuntaments on governa el PSC hi ha més càrrecs de confiança.



ICV-EUiA, també membre del govern de l'EMD, ha donat suport a la moció del PSC. ERC i el PP s'hi han abstingut. D'altra banda, el PSC ha criticat que l'equip de govern hagi presentat una moció alternativa a una proposta socialista per millorar la transparència de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr. Gausa, i fer politica per venjar-se que es ? Potser que apliqueu la mateixa politica amb el Sr.Zapatero . Amb aixo queda molt clar la manera de fer dels socialistes. Vostes no van dir res quan la Sra.Turu es va duplicar el sou. No han res dit quan la Sra.Turu va trencar el pacte a Valldoreix. No van dir res quan al expulsar al Sr.Puig del gobern de la EMD, el Sr.Puig va deixar de cobrar el seu sou. I no parlem de la gossera feta sense cap mena de control.

Enric. Enviat el 21/abr/09


Aquets Srs del PSC-PSOE ,ara diuen que fan aquesta moció per revenja !!!.Acabaran com al Pais Vasc,pactan amb el PP.Recordeu els anys del govern de Felipe Gonzalez amb tots el innumerables casos de corrupciò.Allò era digne ?.Quin cinisme.

Antoni. Enviat el 21/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.