Compromís del govern per millorar l'estat del carrer Pla, a Mira-sol


Temes relacionats

El PSC, ICV i ERC demanen la urbanització del carrer Pla de Mira-sol (15/abr/09)

Queixes dels veïns del carrer Pla de Mira-sol pel 'mal estat' de la via (27/mar/09)

L'equip de govern compactarà el sòl del carrer Pla de Mira-sol amb una nova tècnica (27/mar/09)


  • Comparteix:

Una de les pancartes que reclama l'adequació del carrer Pla

Una de les pancartes que reclama l'adequació del carrer Pla

L'equip de govern es compromet a millorar el carrer Pla de Mira-sol a principis de maig amb l'aplicació d'una nova tècnica de compactació del terreny. Ho ha anunciat la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, en el ple municipal arran d'una moció del PSC, ICV-EUiA i ERC que dóna suport als veïns de la zona i demana la urbanització del sector. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha destacat que el procés d'urbanització del carrer Pla i del seu entorn ja ha iniciat els tràmits, però no ha posat data d'inici d'obres.

Els veïns del carrer Pla ha participat en el ple d'aquest dilluns on han explicat la problemàtica del seu carrer, que es veu afectat per les condicions climatològiques i pel pas de l'autobús. Ho ha explicat el portaveu de l'associació de veïns del carrer Pla, Antonio Martín.

Antonio Martín

L'avinguda Pompeu Fabra s'ha fet de sentit únic i, per tant, passen pel nostre carrer més vehicles. La pluja deixa el carrer ple d'aigua i amb la calor hi ha molta pols. I ara també el pas de l'autobús.


Des de l'equip de govern, la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat que la primera actuació que es durà a terme serà la compactació del terreny amb una nova tècnica que s'està aplicant en d'altres punts de la ciutat. Paraira ha dit que les actuacions es faran el 4 de maig.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, d'altra banda, ha anunciat que el carrer s'acabarà urbanitzant. Conesa ha destacat, però, que el procés ha de seguir el seu curs.

Mercè Conesa

El procés d'urbanització s'ha de fer com s'ha fet tots els sectors. Primer ens hem de reunir amb Promusa, que ja està fet, i s'ha demanat pressupostos per redactar el projecte.






El PSC, ICV-EUiA i ERC han donat suport als veïns del carrer Pla presentant la moció que finalment ha estat retirada a causa de l'anunci d'inici de procés d'urbanització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.