Vistiplau del ple a l'ampliació de l'Escola Santa Isabel


Temes relacionats

L'escola Santa Isabel ampliarà les seves instal·lacions respectant l'entorn arquitectònic (18/des/08)


  • Comparteix:

Imatge de l'escola Santa Isabel, ubicada a la Rambla Ribatallada

Imatge de l'escola Santa Isabel, ubicada a la Rambla Ribatallada

El ple ha donat el darrer vistiplau a l'ampliació de l'escola Santa Isabel. Les obres serviran per millorar el menjador i la cuina, així com per alliberar espai de l'edifici principal on s'ubicarà una sala d'actes. L'ampliació serà possible gràcies a l'adquisició d'uns terrenys adjacents i a la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) que ha aprovat aquest dilluns el ple per unificar els dos sòls, fins ara residencials, en sòl d'equipaments.

L'Escola Santa Isabel ha adquirit un terreny al costat de l'edifici principal, ubicat a la Rambla Ribatallada, per tal d'ampliar l'equipament educatiu. Aquest nou espai, de 457 metres quadrats, i els terrenys on se situa l'escola passen a ser sòl d'equipaments gràcies a una modificació puntual del PGM, aprovada pel ple municipal.

Això permetrà construir en el nou espai un mòdul pels serveis de menjador, cuina i auxiliars que permetrà a l'escola adaptar-se a normativa. Això, a més, alliberarà espais de l'actual edifici que més endavant s'aprofitaran per construir una sala d'actes.

El Museu de Sant Cugat supervisarà el projecte per tal d'adequar-lo a l'entorn, on es troben cases catalogades. Precisament, l'aprovació provisional d'aquest dilluns inclou al projecte algunes prescripcions per tal de facilitar l'encaix del nou mòdul a l'entorn.

Ho explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Incorporem certes determinacions perquè hi hagi una correcta integració de l'ampliació a l'entorn.


La modificació ha estat aprovada per tots els grups del ple, a excepció d'ICV-EUiA, que s'hi ha abstingut. Ara, ha de ser la Generalitat qui doni el vistiplau definitiu a la modificació puntual del PGM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.