El PP acusa l'equip de govern de desactivar les mocions populars


Temes relacionats

El PP aposta per la supressió del peatge dels túnels de Vallvidrera per als empadronats a Sant Cugat (16/abr/09)

L'Ajuntament de Barcelona vol que els túnels de Vallvidrera siguin més cars per entrar a la capital (14/abr/09)


  • Comparteix:

Berta Rodríguez en imatges d'arxiu

Berta Rodríguez en imatges d'arxiu

El PP critica l'equip de govern per impedir la votació de la moció presentada pels populars sobre l'increment dels preus dels Túnels de Vallvidrera amb la presentació d'una d'alternativa. La portaveu municipal del PP, Berta Rodríguez, lamenta l'actitud de l'equip de govern de desactivar regularment les mocions populars i ha advertit que seguiran treballant per arribar acords favorables per als usuaris santcugatencs dels Túnels de Vallvidrera.

La portaveu municipal del PP, Berta Rodríguez, critica l'actitud de l'equip de govern d'impedir la discussió de les mocions populars.

Berta Rodríguez

És una llàstima que cada vegada que el PP presenta una moció es vegi obligat a retirar-la per la presentació d'una moció alternativa de l'equip de govern.









La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, defensa la presentació d'una moció alternativa perquè, ha dit, no entenen que la proposta popular sigui 'realista'.

Aquesta alternativa proposada, i finalment no votada en retirar-se l'inicial del PP, sol·licitava incorporar el criteri d'origen en el cobrament dels peatges, que Sant Cugat passés a formar part de la zona 1 del sistema tarifari integrat de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i mostrar el desacord amb l'increment de les seves tarifes en alguns dels títols més utilitzats.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La prepotència de Recoder cada cop és més evident.

Emilio. Enviat el 21/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.