Àssun Reyes (ICV-EUiA) deixa la política i cedeix la seva regidoria a Jaume Massanés

Àssun Reyes

Política

Publicat el 22/abr/09 per Oriol Sumsi

La regidora d'ICV-EUiA Àssun Reyes es retira completament de la política professional. Després de cedir recentment la presidència de la secció local del partit a Joan Calderón, Reyes ha explicat a Cugat.cat que el proper ple municipal serà l'últim en el qual participarà com a regidora. El seu lloc l'ocuparà el número quatre de la llista electoral d'Iniciativa a les passades eleccions, l'independent Jaume Massanés.

Àssun Reyes deixa la política professional després d'anys de militància, primer al PSUC i després a Iniciativa per Catalunya, una carrera que l'ha dut a ocupar la presidència de la secció local del partit i, durant sis anys, a ser regidora de l'Ajuntament.

En declaracions a Cugat.cat, Reyes ha explicat que la seva feina com a metge sempre ha complicat la seva relació amb la política, i que el fet d'haver tingut fa poc una néta l'ha acabat de decidir a fer el pas.

Àssun Reyes

És molt difícil, sobretot amb una feina com la meva. Fer de metge i de regidor és complicat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El seu càrrec de regidora serà ocupat, a l'espera que el partit ho confirmi oficialment, per Jaume Massanés. Segons Reyes, Massanés ja porta mesos preparant-se pel relleu i s'incorporarà al consistori al ple de juny.

Àssun Reyes

En Jaume Massanés ja fa uns mesos que està treballant amb nosaltres per prendre el relleu amb coneixement de causa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Reyes s'ha mostrat preocupada perquè, amb la seva marxa, les tres regidories d'ICV-EUiA seran ocupades per homes, allunyant-se de la paritat que el seu partit defensa.