Nova sectorial de ciutadania del PSC, que treballarà juntament amb la societat local


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la nova sectorial de ciutadania del PSC

Moment de la presentació de la nova sectorial de ciutadania del PSC

El PSC ha creat una nova sectorial de ciutadania per treballar des del partit conjuntament amb els col·lectius, les entitats i la societat de Sant Cugat sobre els temes que afecten els ciutadans. El coordinador de la sectorial, Aaron Egea, ha explicat que es tractaran temes d'urbanisme, d'equipaments, de medi ambient i de cultura, entre d'altres, i que és necessaria la col·laboració dels ciutadants.

La presentació de la nova sectorial de ciutadania, que ha tingut lloc aquest dimecres al vespre, ha comptat amb la presència del primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, i del coordinador de la sectorial, Aaron Egea, que ha explicat les tasques que s'hi desenvoluparan.

Aaron Egea

Hi haurà temes d'urbanisme, cultura, medi ambient i equipaments. Voldrem persones vinculades amb el dia a dia de Sent Cugat i no especialitzades en grans sectors.


Egea ha afegit que la participació és molt important per tirar endavant el nou projecte. El coordinador ha explicat que davant les eleccions europees no hi pot haver indiferència i la sectorial ha de treballar per explicar què votaran els ciutadans a les eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.