El PSC demana a l'alcalde que aturi 'la forma de fer' de CiU a Valldoreix


Temes relacionats

L'alcalde assegura que el PSC no aconseguirà traslladar la crispació de Valldoreix a Sant Cugat (27/abr/09)


  • Comparteix:

El portaveu del PSC, Salvador Gausa

El portaveu del PSC, Salvador Gausa

El PSC demana a l'alcalde que aturi 'la forma de fer' de CiU a Valldoreix. Segons els socialistes, l'actuació política dels convergents a Valldoreix és conseqüència de 'no digerir' la seva sortida de l'equip de govern de l'EMD. Els socialistes han respost així les afirmacions de l'alcalde, Lluís Recoder, que acusava el PSC d'intentar traslladar la crispació de l'EMD a Sant Cugat.

Segons el portaveu del PSC, Salvador Gausa, el seu partit ha actuat sempre amb responsabilitat. És per això que demanen a l'alcalde, Lluís Recoder, que aturi l'actuació política de CiU a Valldoreix.

Salvador Gausa

Reclamem a l'alcalde que intenti que aquesta forma de fer de CiU a Valldoreix no continuï.








Gausa considera que la rebaixa dels sous dels càrrecs electes de Valldoreix a proposta de CiU respon a una 'revenja' per no formar part de l'equip de govern.

Salvador Gausa

No ha digerit la pèrdua del govern de Valldoreix. CiU no ens ha respost si la rebaixa del sou de la presidenta és una revenja per no formar part de l'equip de govern.


Gausa també ha criticat l'equip de govern per no permetre la participació de l'EMD en els òrgans que prenen decisions sobre Valldoreix, en referència a una moció presentada pels socialistes al darrer ple. Aquesta moció instava a incloure representants del govern de Valldoreix a les comissions informatives i al consell d'administració de Promusa.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El problema es que els socialistes van provocar el trencament del pacte d'acord amb la Turu,sensa evaluar les consecuencies i ara sen adonen que es van equivocar,pero no poden fer marxa enrera.Que segueixin donan suporta la Turu i veuran el resultat a les proximes eleccions.Els de CiU estan obrant correctament i la mostra es que tots els punts que el govern porta"correctament"al ple els aproben.En cambi les mocions que porta CiU, el govern vota en contra.El sou tambè era una condiciò del pacte.La mostra es que la Turu ja no te dedicaciò complerta a la EMD,i torna a treballar a on estava abans.Motiu ?: primer els diners,despres Valldoreix.Se li ha vist el llautò Sra Turu.Qui son els socialistes per donar lliçons a ningù.Es pensen que aixo es com Catalunya Radio,que han decapitat a tothom !!.

Antoni. Enviat el 27/abr/09


Estic d´acord amb l´Antoni, la Sra.Turu va cometre el error mes gran de un politic, que es intentar gobernar sense suport suficient i el PSC, ICV e ERC ho van permetre i tolerar ara de quees queixen ? Menys hipocresia, que no som "ignorants" Sobre la rebaixa del sou, tambe a afectat als vocals de CIU/ACTUEM. Si la Sra.Turu diu que no pot treballar a temps complert a la EMD per 47.000€ anuals, es un insult a la intel.ligencia de la gent que viu amb 1.000€ mensuals, no te dignitat.

Enric. Enviat el 27/abr/09


La Sra. Turu ya no tiene dedicación exclusiva en la EMD de Valldoreix. Claro, como SOLO cobraria 47.000€ anuales... Así que la solución la ha encontrado rápido. Vuelta al antiguo cargo de el Consell Comarcal cobrando unos 40.000€ anuales, teniendo en cuenta que en la EMD seguirá cobrando por asistencia a plenos, juntas de gobierno... acabará ganando más dinero que antes, que ya eran 63.000€anuales. Queda claro, no? Primero su bolsillo y luego Valldoreix. Sr. Gausa, aquí quien no ha digerido bien las cosas no es otra que la SRa. Turu.

Gal.la. Enviat el 27/abr/09


Para lo unico que a servido todo este lio de la EMD es que la gente del pueblo, nos hemos dado cuenta quien nos gobierna y del error que fue votarla

Maria. Enviat el 27/abr/09


Que gran razon tienes Maria, en mi casa votamos 4 personas a la Sra.Turu i ahora hemos visto que solo le preocupa su sueldo y no las necesidades de Valldoreix. Que sepa, que no pensamos votarla de nuevo.

Lourdes. Enviat el 27/abr/09


Com molts altres veins vaig votar la gestio de la presidenta turu i tambe em va semblar correcte com ciu gobernava a Sant Cugat. en aquets moments la presidenta no pot governar i l'alcalde no unicament no far re per millorar la situacio si no que ha deixat als valldoreixencs com ciudadans de segona per motius politics .

votant desinformat. Enviat el 31/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.