El PSC demana a l'alcalde que aturi 'la forma de fer' de CiU a Valldoreix

El portaveu del PSC, Salvador Gausa

Política

Publicat el 27/abr/09 per Anna Gonzalez

El PSC demana a l'alcalde que aturi 'la forma de fer' de CiU a Valldoreix. Segons els socialistes, l'actuació política dels convergents a Valldoreix és conseqüència de 'no digerir' la seva sortida de l'equip de govern de l'EMD. Els socialistes han respost així les afirmacions de l'alcalde, Lluís Recoder, que acusava el PSC d'intentar traslladar la crispació de l'EMD a Sant Cugat.

Segons el portaveu del PSC, Salvador Gausa, el seu partit ha actuat sempre amb responsabilitat. És per això que demanen a l'alcalde, Lluís Recoder, que aturi l'actuació política de CiU a Valldoreix.

Salvador Gausa

Reclamem a l'alcalde que intenti que aquesta forma de fer de CiU a Valldoreix no continuï.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









Gausa considera que la rebaixa dels sous dels càrrecs electes de Valldoreix a proposta de CiU respon a una 'revenja' per no formar part de l'equip de govern.

Salvador Gausa

No ha digerit la pèrdua del govern de Valldoreix. CiU no ens ha respost si la rebaixa del sou de la presidenta és una revenja per no formar part de l'equip de govern.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Gausa també ha criticat l'equip de govern per no permetre la participació de l'EMD en els òrgans que prenen decisions sobre Valldoreix, en referència a una moció presentada pels socialistes al darrer ple. Aquesta moció instava a incloure representants del govern de Valldoreix a les comissions informatives i al consell d'administració de Promusa.