La JSC aposta per l'educació i el treball com a línies estratègiques pels propers quatre anys

Membres de la secció local de la JSC

Política

Publicat el 25/abr/09 per Anna Gonzalez

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) del Vallès Occidental centrarà la seva línia política dels propers quatre anys en els àmbits de l'educació i el treball. Així ho ha aprovat la secció comarcal de les joventuts en un congrés celebrat aquest dissabte, que també ha servit per triar Alexandra Moreno com a nova primera secretària amb el 100% dels vots. Cinc delegats santcugatencs han assistit a la trobada, on David Gutiérrez ha abandonat l'executiva comarcal per dedicar-se definitivament a l'executiva nacional.

La JSC del Vallès Occidental ha celebrat aquest dissabte a Sabadell el seu Congrés per triar la nova executiva. Alexandra Moreno s'ha fet amb la primera secretaria amb el 100%, ja que era la única candidatura. A més, el congrés ha servit per marcar la línia estratègica dels propers quatre anys, marcada per les propostes en matèria de treball i educació.

Aquesta última apostarà en la relació amb els sindicats d'estudiants i pel Pla Bolonya. El fins ara secretari de Política Municipal de la federació comarcal de la JSC, David Gutiérrez, explica quina serà la línia estratègica en aquest àmbit.

David Gutiérrez

El treball amb els sindicats d'estudiants i l'impuls del Pla Bolonya, ja que creiem que no és una mesura contrària als interessos dels estudiants.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb aquest darrer congrés, Gutiérrez abandona definitivament l'executiva de la federació comarcal per a formar part de l'executiva nacional, on assumeix la secretaria d'Associacionisme i Nova Ciutadania.

La secció local de la JSC està a l'espera celebrar el seu congrés local, possiblement a finals de maig, per decidir la incorporació d'algun membre a l'executiva de la federació local.