Les conseqüències de la ventada protagonitzen el consell de disitricte de la Floresta


Temes relacionats

Els treballadors de la Generalitat que netegen Collserola consideren impossible acabar la seva feina (31/mar/09)

Consell de districte multitudinari a la Floresta per fer consultes sobre els efectes de la ventada (28/gen/09)


  • Comparteix:

Els efectes de la ventada encara marquen els consells de disitricte a la Floresta

Els efectes de la ventada encara marquen els consells de disitricte a la Floresta

Els efectes de la ventada del gener i els treballs per reduir-ne les conseqüències han tornat a protagonitzar el consell de districte de la Floresta, una de les zones més afectades pel temporal. Entitats veïnals i equip de govern critiquen el nombre d'efectius desplegats a Collserola per la Generalitat per retirar restes d'arbres caiguts.

Entitats veïnals i representants polítics, inclosos els del PSC i ERC, consideren 'insuficient' els set treballadors que la Generalitat ha destinat a la zona de Collserola ubicada en el terme municipal de Sant Cugat.

En aquest sentit, el president del consell de districte de la Floresta, Xavier Amador, assegura que aquest grup retira nou arbres al dia.

Xavier Amador

Hem parlat amb la Generalitat i no ens diuen res d'aquesta mesura. Els treballadors retiren nou arbers al dia. Ja veieu la desgràcia en què ens trobem.


Les associacions veïnals i residents al districte també s'han queixat d'altres aspectes relacionats amb les ventades de finals de gener. Tales indiscriminades d'arbres, falta d'enllumenat públic a alguns carrers, el mal estat del Bosc d'en Saladrigues i la presumpta poca eficàcia de la comissió de seguiment dels efectes de la ventada han estat altres de les queixes dels assistents al consell.

El portaveu de l'associació de veïns de Mas Fortuny, Joan Caradell, ha advertit de les conseqüències del mal estat de les instal·lacions elèctriques.

Joan Caradell

A causa del mal estat de les instal·lacions elèctriques, hi va haver un incendi que va necessitar un helicòpter per acabar amb el foc






Una desena de persones ha assistit al consell d'aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.