El Consell d'Europa distingeix Sant Cugat amb la Bandera d'Europa


Temes relacionats

Els municipis de la xarxa Eurocities volen influir en la presidència espanyola a la Unió Europea (19/feb/09)

Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola defineixen les actuacions del CIT fins a finals del 2009 (12/nov/08)

Sant Cugat ja és membre de la Xarxa Eurocities (17/oct/08)

El Consell d'Europa distingeix Sant Cugat amb el Diploma Europeu (23/mai/08)

La Cambra de Comerç de Sabadell, a favor del Catalonia Innovation Triangle (19/feb/08)


  • Comparteix:

El Consell d'Europa ha concedit a Sant Cugat la Bandera d'Europa en reconeixement a la seva contribució per promoure valors europeistes. El guardó és la segona distinció europea que rep la ciutat després del Diploma Europeu aconseguit ara fa un any. La Bandera d'Europa és un dels premis més antics que atorga el Consell d'Europa i que distingeix cada any una vintena de municipis europeus.

L'agermanament amb Alba, la celebració del dia d'Europa, la candidatura per acollir l'IET, l'adhesió a la xarxa Eurocities, el Catalonia Innovation Triangle i la signatura del pacte d'alcaldes contra el canvi climàtic són algunes de les iniciatives que han portat la nostra ciutat a assolir aquesta distinció. Ho explica el regidor de Comunicació, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

Hem continuat celebrant el dia d'Europa, hem fomentat els intercanvis amb Alba, ens hem adherit a la xarxa Eurocities, hem posat en marxa el CIT, ...


Puigneró ha reconegut que el premi és un pas més per presentar una candidatura per assolir la Placa d'Honor, el guardó que segueix la Bandera d'Europa. La distinció europea més alta és el Premi Europa, que el consell només concedeix a una ciutat del continent cada any.

La Bandera d'Europa, brodada en or, s'entregarà a l'alcalde de la ciutat de la mà d'un representant de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa en un acte a Sant Cugat, la data del qual encara està per confirmar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.