El PP demana una aplicació més laxa de la normativa sanitària als restaurants i bars


Temes relacionats

L'equip de govern assegura que no tracta amb massa fermesa els restauradors (14/mai/09)

Josep Baeta: 'És pràcticament impossible complir la normativa de sanitat dels bars i restaurants' (12/mai/09)


  • Comparteix:

Interior d'un restaurant

Interior d'un restaurant

El Partit Popular considera que l'Ajuntament hauria de fer una interpretació més laxa de la normativa sanitària als restaurants i bars de la ciutat. D'aquesta manera, els populars se sumen a les queixes del Gremi de Restauradors de Sant Cugat, que havia afirmat que és 'pràcticament impossible' complir aquesta normativa. Segons el PP, l'Ajuntament ha de facilitar mesures per corregir les infraccions que es detectin als locals abans de sancionar.

La portaveu local del PP, Berta Rodríguez, considera que en un moment de crisi econòmica com el que està passant el país actualment no és positiu que l'Ajuntament apliqui una normativa sanitària tan ferma en els locals de restauració de la nostra ciutat. Rodríguez proposa que s'apliquin mesures d'ajuda i que es faci una aplicació més laxa de la normativa.

Berta Rodríguez

S'han de fer mesures per ajudar però no per sancionar perquè només cal donar un tomb per la ciutat per veure la quantitat de comerços que van tancant.




Segons Rodríguez, moltes vegades les mancances que pateixen els locals són 'mínimes' i el temps de què disposen per solucionar-ho és massa curt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.