El PP demanarà al ple la creació d'una xarxa de suport a la dona embarassada per reduir els avortaments


  • Comparteix:

Segons el PP la majoria de les dones que avorten tenen menor nivell educatiu

Segons el PP la majoria de les dones que avorten tenen menor nivell educatiu

El PP demanarà al ple municipal d'aquest dilluns la creació d'una xarxa de suport a la dona embarassada. Els populars consideren que aquesta eina ajudaria al fet que no hi hagués un nombre tan elevat d'avortaments a Catalunya. La portaveu local, Berta Rodríguez, ha explicat que l'objectiu també és disposar d'un centre d'acolliment, assistència i formació per a les dones. D'altra banda, el PP presentarà una segona moció demanant la recuperació de l'IVA de les obres que es fan a partir del Fons Estatal d'Inversió Local.

Segons els populars, alguns estudis del govern espanyol i la Generalitat informen que la majoria de les dones que avorten tenen menor nivell educatiu i estan solteres.

Ho ha dit la portaveu local del PP, Berta Rodríguez, a Cugat.cat.

Berta Rodríguez

Aquestes dones tenen menys cultura i menys formació. Si l'administració donés més informació i formació molta gent s'ho repensaria.


El PP demana, en aquest sentit, una política 'adequada' orientada a l'increment de les ajudes socials, econòmiques i laborals a les dones embarassades perquè, segons aquest partit, fomentaria la natalitat i reduiria 'notablement' els avortaments.

D'altra banda, el PP aprofitarà aquest mateix ple per presentar una altra moció per a millorar el finançament local. Els populars creuen important recuperar l'IVA generat en la contractació de les obres del Fons Estatal d'Inversió Local.

Berta Rodríguez

Cada vegada que es fa una obra de l'Ajuntament té un cost que és l'IVA i demanen que el govern central ara ho reenviï a les corporacions locals.




Per això, els populars demanaran que els 1.100 milions d'euros de l'IVA recuperat de les activitats generades per aquesta iniciativa del govern espanyol pugui ser destinat a despesa corrent de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.