Tres mocions d'ERC al ple municipal d'aquest dilluns


  • Comparteix:

Raül Grangé és el portaveu republicà

Raül Grangé és el portaveu republicà

La creació d'un servei de llar d'infants al Servei d'Ocupació Municipal (SOM) per facilitar l'accés als seus serveis a persones que tenen a càrrec un infant és l'objectiu d'una de les tres mocions que ERC presentarà al ple d'aquest dilluns. Una altra proposta pretén rebutjar la que consideren una ofensiva del PP contra la Llei d'Educació de Catalunya i donar suport a les accions legals iniciades des de la Generalitat. Una iniciativa d'Amnistia Internacional pel reconeixement del drets humans tanca les mocions que la formació republicana presentarà al ple municipal.

El partit independentista considera que la situació econòmica exigeix més esforç en la conciliació de vida laboral i familiar. En aquest sentit, ERC proposarà al ple municipal la creació d'una guarderia a l'oficina del SOM. Ho ha explicat a Cugat.cat el portaveu republicà, Raül Grangé.

Raül Grangé

En aquests moments, la tasca del SOM és molt important. Estar al càrrec de nens no hauria de ser un impediment per accedir-hi.


D'altra banda, ERC també vol que el consistori es posicioni en contra de la que consideren una campanya ofensiva del PP, encapçalada pel candidat a les eleccions europees, Jaime Mayor Oreja, contra la Llei d'Educació de Catalunya. Grangé considera insultant les accions iniciades des del PP.

Raül Grangé

Volem rebutjar l'ofensiva insultant contra els catalans. L'anunci també és insultant. Mai ningú ha estat repressaliat pel català.


ERC també vol fer visible el suport de l'Ajuntament a les accions legals engegades des de la Generalitat contra l'anunci en què el PP denuncia aquesta llei.

L'altra moció és una proposta d'Amnistia Internacional perquè l'equip de govern aprovi una declaració institucional a favor dels drets humans a Colòmbia i el reconeixement internacional del conflicte polític.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.