El ple convalida l'aprovació dels pressupostos municipals del 2004


Temes relacionats

L'anul·lació de l'acord d'aprovació dels comptes del 2004 no tindrà efectes pràctics, segons Economia (27/abr/09)

Una sentència del TSJC anul·la l'acord d'aprovació dels pressupostos del 2004 (23/abr/09)


  • Comparteix:

L'anul·lació dels comptes del 2004 no té efectes pràctics, segons Economia

L'anul·lació dels comptes del 2004 no té efectes pràctics, segons Economia

El ple municipal ha convalidat aquest divendres en sessió extraordinària l'acord d'aprovació dels pressupostos del 2004, que havia quedat anul·lat a partir d'una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Els regidors de CiU, ERC i la portaveu del PP, Berta Rodríguez, han votat a favor del tràmit per coherència amb el seu posicionament l'any 2004. PSC i ICV s'hi han oposat com van fer-ho llavors, mentre que el regidor del PP Fernando Vázquez-Dodero s'ha abstingut.

La sentència del TSJC és fruit d'un recurs de Josel SL, una empresa del grup Núñez i Navarro, el propietari majoritari de Torre Negra. La resolució es basa en el fet que els pressupostos del 2004 no incloïen un informe on es detallessin totes les inversions a executar durant l'exercici.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, va afirmar a Cugat.cat que la sentència no té efectes pràctics, ja que els comptes del 2004 ja estan executats, liquidats i aprovats per la Sindicatura de Comptes.

Jordi Joly

La sentència no té efectes pràctics i, sobretot, no en té pel que fa a Torre Negra.


En primera instància, el jutjat Contenciós-Administratiu 14 de Barcelona va desestimar la primera demanda de la promotora, que reclamava l'anul·lació dels pressupostos perquè no preveien partides destinades a una eventual compensació econòmica als propietaris de Torre Negra. Un argument jurídic que va desaparèixer en el recurs davant el TSJC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.