Les JERC acusen l'equip de govern d'obstaculitzar les activitats de les entitats a la via pública


Temes relacionats

Sant Cugat garantirà la diversitat de l'oci nocturn de la ciutat (21/mai/08)


  • Comparteix:

Bernat Picornell i Toni Ramon, durant la roda de premsa

Bernat Picornell i Toni Ramon, durant la roda de premsa

Les JERC acusen l'equip de govern de 'desinterès' per ajudar el teixit associatiu de la ciutat i de no afavorir l'oci nocturn a la ciutat. La branca juvenil d'ERC considera que el govern municipal no facilita que les entitats puguin fer activitats al carrer com proposava una declaració institucional del maig passat i critiquen que un any després no s'hagi creat una taula de participació per tractar el tema.

El regidor d'ERC, Toni Ramon, ha criticat l'incompliment de l'acord de ple que instava el consistori a establir un protocol per agilitzar la concessió de permisos d'ocupació pública i la creació d'una taula de participació per decidir com potenciar el lleure a la ciutat.

Ramon ha dit que hi ha una 'desconnexió' entre l'equip de govern i les entitats.

Toni Ramon

Hi ha una desconnexió total entre goven municipal i teixit associatiu i es molt necessari aprofitar tot el que les entitats poden oferir a la ciutadania en forma d'activitats de lleure.


Els republicans consideren molt restrictiu el nou procediment d'ocupació de via pública de l'Ajuntament pel que fa a horaris i espais per fer activitats a l'aire lliure. Segons les JERC, és un document tècnic que demostra la manca de voluntat política de l'equip de govern per obrir els carrers a les entitats i a la ciutadania.

Aquesta crítica forma part de la campanya 'stc-in-actiu', que pretén cridar l'atenció sobre la poca atenció que, segons els republicans, té l'equip de govern per les necessitats dels joves de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.