Acte de Sobirania presenta a Sant Cugat les seves properes accions


  • Comparteix:

La presentació ha tingut lloc al Terra Dolça

La presentació ha tingut lloc al Terra Dolça

Acte de Sobirania ha presentat a Sant Cugat les properes accions que duran a terme per protestar pel, diuen, 'desastre' de l'Estatut. Aquest operatiu de persones, amb presència a la nostra ciutat, promourà dos actes al carrer durant el mes de juny per escenificar que 'la via estatutària és morta' i exigirà als representants polítics 'un acte de sobirania per construir un projecte nacional'.

Acte de Sobirania és un grup de persones que ha decidit organitzar-se per exigir responsabilitats a tots els polítics catalans pel 'desastre de la reforma de l'Estatut'. Aquest operatiu de persones, encapçalat a Sant Cugat per Joan Contijoch i Jaume Massanés, ja no confia en la via estatutària i demanarà propostes als representants polítics perquè Catalunya pugui exercir el dret a decidir.

Aquest mes de juny, Acte de Sobirania espera comptar amb la presència de centenars de milers de persones que donin suport a les dues accions que han preparat. El dijous 11 de juny es concentraran a la plaça Sant Jaume de Barcelona. El membre del grup local d'Acte de Sobirania, Joan Contijoch, explica que en aquesta acció es durà a terme l'enterrament de l'Estatut.

Joan Contijoch

Gairebé serà un acte fúnebre perquè enterrarem l'Estatut. Hi haurà un taüt i els assistents aniran vestits de dol.


El dissabte 27 de juny Acte de Sobirania ha organitzat una manifestació que acabarà al Parlament, on exigiran 'un projecte de construcció nacional' als polítics catalans.

La presentació d'Acte de Sobirania ha tingut lloc aquest dimarts al Terra Dolça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.