El PP troba lamentable el cartell de les JERC contra la guerra que ataca els edils populars


  • Comparteix:

El Partit Popular troba lamentable el cartell de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Sant Cugat on apareixen les fotos i els noms dels regidors populars juntament amb desqualificacions. El PP lamenta que la resta de partits a l'Ajuntament no hagi condemnat explícitament les bretolades sofertes en els últims dies a la seu del partit.

El PP se sent assetjat i denuncia que la resta de partits han preferit callar a condemnar les bretolades sofertes a la seu popular com ara el llançament d'ous, pedres i pintades ofensives.

El president del comité electoral del PP Sant Cugat, Alfredo Bergua, creu que és especialment greu que el secretari general d'Esquerra Republicana, Josep Lluís Carod Rovira, condemni les agressions al Parlament i, en canvi, vingui a Sant Cugat a donar suport a la llista d'Esquerra, on el segon lloc de la llista per a la municipals l'ocupa el president de les JERC, autora dels cartells ofensius amb el PP:

Alfredo Bergua

D'un costat Carod Rovira condemna i de l'altre avala una candidatura en la qual el número dos és el president de les JERC


Bergua ha fet extensiu aquest retret a totes les forces polítiques, inclòs el soci de govern, Convergència i Unió, per no condemnar de manera explícita les bretolades. El regidor popular creu que la resta de partits estan actuant de manera, clarament, electoralista:

Alfredo Bergua

Dintre de dos mesos hi ha eleccions i els partits estan actuant influenciats per aquest tema


El PP creu que de res serveix, ara, condemnar els atacs quan fa una setmana que la seu del PP és blanc de bretolades i atacs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.