Montserrat Turu acceptaria la cessió d'un solar a tocar del CAP per part de l'Ajuntament si s'hi inclou també l'aparcament


Temes relacionats

CiU-Actuem diu que Turu renuncia a un solar de l'Ajuntament per no voler determinar-ne l'ús en el conveni de cessió ( 4/jun/09)


  • Comparteix:

Turu, en imatge d'arxiu

Turu, en imatge d'arxiu

La presidenta de l'EMD de Valldoreix acceptaria el solar a tocar del CAP que volia cedir-li l'Ajuntament si en aquesta operació el consistori també cedeix l'aparcament del centre mèdic. Montserrat Turu afegeix que els jocs infantils, que segons CiU-Actuem s'haurien ubicat en aquest espai, s'instal·laran a un solar de l'avinguda de Mas Fuster.

La presidenta de l'EMD ha remarcat en declaracions a Cugat.cat que l'EMD està interessada en la cessió del solar del CAP sempre que vingui acompanyada de l'aparcament.

Montserrat Turu

Ens plantegem la cessió d'ús del solar si s'hi inclou l'aparcament del CAP. Ens aniria bé ara que estem treballant en les solucions globals per l'aparcament de l'estació.











Turu ha dit que aquesta cessió la va demanar el vocal de CiU-Actuem Josep Puig a l'Ajuntament sense l'aprovació de la Junta de Veïns ni de la Presidència de l'EMD.

La presidenta de l'EMD ha explicat que els jocs infantils s'ubicaran a un solar de l'avinguda de Mas Fuster i confia a finalitzar els treballs a finals de juliol o principis de setembre.

D'altra banda, Turu ha rebutjat les crítiques de CiU-Actuem respecte la inclusió d'una notícia sobre la publicació 'MésVDX', de suport a la Candidatura de Progrés i Catalanista liderada per Turu, al butlletí públic 'InfoValldoreix'. Segons la presidenta de l'EMD, s'ha informat puntualment d'aquesta revista com es fa d'altres entitats o de fets noticiables de Valldoreix.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Mes demagogia de la Turu,instalar uns jocs infantils al solar previst per ella es una temeriat i una falta de sentit comu.No es poden posar en pitjor lloc.Prou de soberbia Sra Turu.Deixi de mentir d'una vegada.

Antoni. Enviat el 4/jun/09


El que passa a Valldoreix es vergonyos. Suposso que la Sra.Turu no a pogut negociar correctament amb l´Ajuntament de Sant Cugat degut a que ja no te dedicacio plena a la EMD. Sobre l´INFO, ella mateixa ja queda retratada i tots els qui li donen suport.

Enric. Enviat el 4/jun/09


Suma i sigue, com es diu, la Sra.Turu nomes mira per ella i no per el poble ni els seus habitants. Fins quan totes les mentides i actuacions que nomes perjudiquen a Valldoreix de la Sra.Turu ?

Albert. Enviat el 4/jun/09


Se agotan los calificativos de la manera de Gobernar de la Sra.Turu y sus vocales. Que mas quiere que la cesión de un terreno para Valldoreix ? Quiere la Luna tambien ? Quiere recuperar su sueldo de 63.000€ anuales ? Lo que si es seguro que no quiere, es trabajar para lo que la gente de Valldoreix la voto, para Gobernar a tiempo completo por 47.000€ anuales, NO, eso NO quiere, ella quiere mas y mas y mas. Basta de abusos y engaños.

Maria. Enviat el 4/jun/09


Instal·lar un parc infantil en aquest solar es molt perillòs. Ja que es una aposta personal de la senyora Turu, demano, que aquesta personalment ( i no la EMD) es faci responsable de qualsevol dany que es pogui fer qualsevol usuari dels jocs infantils.

enric A.. Enviat el 4/jun/09


Perque no parla ara el Sr.Santigosa o el Sr.Gaia ? Que potser tot es una "fabula GAIANA ? Es urgent que plegui senyora Turu, estem farts i cansats dels politiquis com vostes, que nome miren per ells i res mes

Josep Maria. Enviat el 4/jun/09


No entenc res del treball que està fent aquesta senyora. (si és que es pot dir treball). L\'aparcament del CAP és per la gent que es va a visitar, i no per altres funcions. Hi ha gent que hi va de lluny i no és logic que aparcar estant malalt hagi d\'ésser una complicació.

nunus. Enviat el 5/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.