Montserrat Turu acceptaria la cessió d'un solar a tocar del CAP per part de l'Ajuntament si s'hi inclou també l'aparcament

Turu, en imatge d'arxiu

Política

Publicat el 4/jun/09 per Adrià Claramunt

La presidenta de l'EMD de Valldoreix acceptaria el solar a tocar del CAP que volia cedir-li l'Ajuntament si en aquesta operació el consistori també cedeix l'aparcament del centre mèdic. Montserrat Turu afegeix que els jocs infantils, que segons CiU-Actuem s'haurien ubicat en aquest espai, s'instal·laran a un solar de l'avinguda de Mas Fuster.

La presidenta de l'EMD ha remarcat en declaracions a Cugat.cat que l'EMD està interessada en la cessió del solar del CAP sempre que vingui acompanyada de l'aparcament.

Montserrat Turu

Ens plantegem la cessió d'ús del solar si s'hi inclou l'aparcament del CAP. Ens aniria bé ara que estem treballant en les solucions globals per l'aparcament de l'estació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio












Turu ha dit que aquesta cessió la va demanar el vocal de CiU-Actuem Josep Puig a l'Ajuntament sense l'aprovació de la Junta de Veïns ni de la Presidència de l'EMD.

La presidenta de l'EMD ha explicat que els jocs infantils s'ubicaran a un solar de l'avinguda de Mas Fuster i confia a finalitzar els treballs a finals de juliol o principis de setembre.

D'altra banda, Turu ha rebutjat les crítiques de CiU-Actuem respecte la inclusió d'una notícia sobre la publicació 'MésVDX', de suport a la Candidatura de Progrés i Catalanista liderada per Turu, al butlletí públic 'InfoValldoreix'. Segons la presidenta de l'EMD, s'ha informat puntualment d'aquesta revista com es fa d'altres entitats o de fets noticiables de Valldoreix.