ERC proposa l'àrea verda a l'Eixample Sud i Torre Blanca per reduir l'impacte d'Esade


Temes relacionats

L'equip de govern recupera una antiga línia de bus per afrontar l'arribada de 1.500 alumnes d'Esade ( 2/feb/09)


  • Comparteix:

ERC denuncia que l'arribada d'Esade a la ciutat ha comportat greus problemes d'aparcament als barris de l'Eixample Sud i de Torre Blanca. Per solucionar-ho, els republicans proposaran al proper ple municipal que s'implanti un model d'aparcament com el de l'àrea verda de Barcelona.

ERC assegura que tant els veïns de la zona com les observacions que han fet ells mateixos indiquen que la majoria d'alumnes i personal d'Esade arriben amb cotxe particular i que aparquen als carrers del voltant, cosa que complica molt la recerca de places per aparcar.

Per posar-hi solució, els republicans proposen la implantació de l'àrea verda, on els residents pagarien un euro a la setmana i els no-residents una tarifa similar a la dels aparcaments de pagament.

Ho explica el portaveu d'ERC, Raül Grangé.

Raül Grangé

Proposem com a mesura immediata que es converteixi tot l'Eixample Sud i Torre Blanca en zona verda d'aparcament reservat a residents.


ERC presentarà una moció al proper ple municipal perquè s'apliqui aquesta mesura. Grangé ha afegit que des de l'últim ple estan pendents que l'equip de govern els faciliti dades sobre l'ús de l'aparcament d'Esade i sobre el nombre d'usuaris de la línia d'autobús que enllaça l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i el campus.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ja era hora que algù possi els punts sobre las "is" amb el tema d´ESADE i deixant de banda el glamour es situi amb els veins i els seus problemes quotidians. Volem aparcar !!

Nuria. Enviat el 10/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.