El santcugatenc José Manuel Villegas dimiteix pel 'fracàs electoral' de Ciutadans

Villegas va ser el responsable de la coalició de Ciutadans amb Libertas

Política

Publicat el 9/jun/09 per Quim Sala

El santcugatenc José Manuel Villegas ha dimitit aquest dimarts com a secretari de Relacions Institucionals de Ciutadans (C's). Villegas ha assumit personalment el 'fracàs' del seu partit a les eleccions europees celebrades aquest diumenge, i ha indicat que a partir d'ara les seves funcions es redueixen a les d'un militant de base.

Ciutadans es va presentar a les eleccions europees conjuntament amb Libertas i la coalició va aconseguir 22.805 vots a tot l'Estat espanyol, convertint-se en la dotzena força més votada.

José Manuel Villegas va ser el responsable de la negociació i coalició amb Libertas i, davant els resultats obtinguts, assumeix personalment el 'fracàs electoral' de Ciutadans. Són declaracions a Cugat.cat.

José Manuel Villegas

Sóc el responsable de la coalició que es va presentar. Creiem que no s'han aconseguit els objectius que preteníem i deixo el càrrec com a màxim responsable.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El polític santcugatenc ha atribuït els mals resultats electorals de Ciutadans a una suma de factors. Villegas ha apuntat a la dificultat de presentar una nova marca, els problemes de transfuguisme que s'han produït a Ciutadans i el discurs europeista del seu partit dins una campanya on bàsicament s'ha parlat de qüestions estatals.

Villegas també ha dimitit del seu càrrec com a membre del Consell Executiu al President i s'ha posat a disposició del partit en funcions de militant.