La remodelació del complex esportiu de Valldoreix finalitzarà al maig, tot i la fallida de la constructora


  • Comparteix:

Les obres de la segona fase de remodelació del complex esportiu de Valldoreix estaran acabades al maig, després d'un retard de 3 mesos. L'EMD ha signat un conveni d'acord amb l'empresa constructora Bastir, que ha fet suspensió de pagaments, perquè renunciï al contracte de forma voluntària. Ara, l'empresa subcontractada de l'obra assumirà l'execució del treballs pendents.

Tal i com va avançar ahir Ràdio Sant Cugat, els valldoreixencs podran gaudir de la piscina en la present temporada de bany. El cobriment de la piscina era un dels punts que figura en la segona fase de les obres d'arranjament de les instal·lacions esportives de Valldoreix i que durant, 3 mesos, han estat aturades.

La responsabilitat recau en l'empresa Bastir Constructora Catalana S,A, que ha fet suspensió de pagaments. Després de comprovar que havia abandonat l'obra, l'EMD va adjudicar els treballs pendents via subhasta urgent a Maper Class, l'empresa que Bastir tenia subcontractada.
La vocal de la Candidatura de Progrés, Carme Pérez, ha lamentat que l'EMD no hagi actuat fins esbrinar la fallida de l'empresa:

Carme Pérez

En anteriors plens jo ja havia denunciat que les obres de la piscina no anaven com havien d'anar i no s'ha actuat


L'entitat ha posat a l'empresa una sanció de 38.000 euros. El cobrament d'aquesta multa es farà efectiu restant la quantitat de la liquidació de les obres que Bastir sí va realitzar i que ascendeix a 80.000 euros. Entre els projectes de Bastir, també es trobava la construcció dels habitatges de lloguer de Promusa de darrera del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.