El PSC, ICV-EUiA i ERC demanen una campanya de sensibilització sobre l'ús de la bicicleta a la ciutat


  • Comparteix:

Bicicletes en un aparcament de la ciutat

Bicicletes en un aparcament de la ciutat

El PSC, ICV-EUiA i ERC proposen la creació d'una campanya de sensibilització per promoure l'ús responsable de la bicicleta a la ciutat. L'objectiu de les tres formacions, que presentaran una moció al proper ple, és que els ciutadans coneguin les normes de comportament a l'hora de circular amb aquest transport. Els partits també reclamen que l'extensió de la xarxa de carrils bici a Sant Cugat sigui un dels eixos prioritaris dins el Pla de Mobilitat local que s'està elaborant.

El PSC, ICV-EUiA i ERC creuen necessari dissenyar una campanya per l'ús de la bicicleta que inclogui la necessitat de respectar les normes de circulació a les vies urbanes. Aquesta campanya també hauria d'informar sobre les normes de comportament en els casos en què la bicicleta i els vianants han de compartir voreres.

En la mateixa proposta, que prendrà forma com a moció al proper ple, les tres formacions demanen crear més carrils bici segregats i que l'extensió de la xarxa de carrils bici sigui una prioritat en el Pla de Mobilitat municipal que l'Ajuntament està elaborant.

La regidora socialista Pilar Gorina n'ha parlat a Cugat.cat en nom dels tres partits.

Pilar Gorina

Volem que hi hagi una campanya de sensibilització per promoure aquests valors cívics.




La moció era una proposta originàriament del PSC a la qual posteriorment s'han sumat ICV-EUiA i ERC.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No estic d'acord d'haver de compartir voreres amb les bicicletes. Ja va dues vegades, una que quasi m'atropellen i l'altre varen passar tant jus te mi que em van donar un cop a la bossa que portava i em van trencar el seu contingut. Els carrers principals que son per a vianants com Sta. Maria o Santiago Rusinyol que són massa plens per compartir amb les bicis i a més hi han molts cotxets amb criatures, a qui els hi poden fer mal. Crec que en aquests cassos haurien de compartir l'horari igual que els cotxes per transitar per ells.

nunus. Enviat el 11/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.