L'alcalde pren en consideració la proposta de la JNC de trencar el pacte de govern amb el PP


Temes relacionats

L'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez, demana a Recoder que escolti a la JNC i trenqui amb el PP (28/mar/03)

La JNC demana a CiU que trenqui el pacte de govern municipal pel suport del PP a la guerra (28/mar/03)


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder

L'alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder

L'alcalde ha explicat que estudiarà amb molta atenció la proposta feta per la Juventut Nacionalista de Catalunya perquè Convergència i Unió trenqui el pacte de govern amb el Partit Popular com a mostra de rebuig a la postura que els populars mantenen en el tema de la guerra a l'Iraq. Segons Lluís Recoder, a diferència de la petició feta per les forces de l'oposició, la proposta de la JNC es mereix tota l'atenció de la federació nacionalista.

Lluís Recoder ha explicat que està valorant atentament la petició de la JNC ja que els mereix tota la credibilitat. Segons l'alcalde, la proposta de la Juventut Nacionalista surt de profundes creences, mentre que la petició formulada, en el mateix sentit, per les forces de l'oposició respon més a oportunisme que a convicció:

Lluís Recoder

Si diuen això és perquè ho senten, ho creuen, i creuen que és el més convenient. La valoraré i l'estic valorant amb tot l'interés del món


Recoder ha explicat que les forces d'esquerra que ara s'ofereixen per garantir la governabilitat són les mateixes que van fer l'impossible per posar pals a les rodes a l'inici de la legislatura. L'alcalde creu que no es pot pendre seriosament una proposta de partits que mantenen pactes amb el PP a d'altres municipis de Catalunya:

Lluís Recoder

Ells mateixos no han fet cap esforç en favor de la governavilitat; perquè són les mateixes forces que, en algun moment, no els ha fet fàstic pactar amb el PP; i perquè en cap cas ICV, ERC o PSC han trencat el pacte amb el PP allà on governen junts arreu de Catalunya.


Recoder ha assegurat que no li és indiferent que les juventuts del seu partit tinguin aquest posicionament, i que pren en consideració la proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.