L'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez, demana a Recoder que escolti a la JNC i trenqui amb el PP


Temes relacionats

L'alcalde pren en consideració la proposta de la JNC de trencar el pacte de govern amb el PP (28/mar/03)

La JNC demana a CiU que trenqui el pacte de govern municipal pel suport del PP a la guerra (28/mar/03)


  • Comparteix:

L'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez

L'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez

El portaveu del grup municipal socialista, Jordi Menéndez, ha instat l'alcalde a escoltar la proposta de la JNC i a posicionar-se sobre el trencament del pacte de govern que han reclamat els partits de l'oposició. Menéndez també demana a Recoder que es comprometi a no tornar a pactar amb els populars després de les eleccions.

El portaveu socialista ha assegurat que la demanda de la JNC a l'alcalde és una prova més del rebuig, pràcticament unànime, a que Sant Cugat estigui co-governada pel partit que ha promogut la política bèl·lica contra l'Iraq. Jordi Menéndez ha fet, però, un pas endavant més i demana a l'alcalde que prengui un compromís ferm per excloure el PP:

Jordi Menéndez

El que ha de fer Recoder és dir obertament que dóna per acabada la relació amb el PP i que assumeix el compromís de no pactar amb ells la propera legislatura


Jordi Menéndez s'ha mostrat convençut que l'aritmètica electoral no permetrà formar govern a Recoder, però remarca que, en qualsevol cas, seria incoherent que després de les eleccions intentés pactar novament amb els populars:

Jordi Menéndez

No seria comprensible que l'alcalde anunciès una ruptura amb el PP al mes d'abril i que la tornès a remprendre al juny


Jordi Menéndez ha recordat que, durant l'acte de presentació de la seva candidatura, va anunciar formalment que mai pactaria amb el Partit Popular, i ha instat Recoder a fer explícit el mateix compromís.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.