Nou xoc entre govern i oposició a Valldoreix per la construcció de la nova escola bressol


  • Comparteix:

Seu de l'EMD de Valldoreix

Seu de l'EMD de Valldoreix

La construcció d'una nova escola bressol a Valldoreix obre un nou capítol en l'enfrontament entre el govern i l'oposició. Els grups que donen suport a l'equip de govern asseguren que CiU-Actuem, a l'oposició però amb majoria a la junta de veïns, no vol donar suport a la construcció de l'equipament si no es canvien les bases d'execució del pressupost de l'EMD. De la seva banda, CiU-Actuem assegura que la seva postura és favorable a l'escola bressol, tot i que sol·liciten a la presidenta que, a diferència del que passa ara, la vinculació entre partides pressupostàries es faci sota l'aprovació de la junta de veïns i, per tant, amb els consens de tots els grups.

L'aprovació final per a la construcció d'una nova escola bressol a Valldoreix passarà per la junta de veïns aquest dilluns en una sessió extraordinària. Aquest punt ha posat de manifest de nou les discrepàcies entre govern i oposició, que ha proposat una modificació de les bases d'execució del pressupost, que no s'ha inclòs a l'ordre del dia, a canvi de donar suport a diferents propostes.

Els grups que donen suport a l'equip de govern de Valldoreix qualifiquen la proposta de CiU-Actuem d'eliminar la vinculació entre partides pressupostàries de 'bloqueig' de l'acció de govern. Tant PSC, ICV-EUiA com ERC consideren que la postura dels convergents és un 'xantatge', ja que CiU-Actuem supedita la construcció de l'equipament al canvi de les bases d'execució del pressupost de l'EMD.

Ho explica el primer secretari del PSC a Sant Cugat, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

El que fa CiU-Actuem amb el suport de l'alcalde és votar en contra de l'escola bressol si no es canvien els termes de la contractació per part de la presidenta. És una manera psicòtica de fer política.


Per la seva banda, la portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé, ha matisat que el seu grup ha estat sempre favorable al projecte d'escola bressol, tant des de l'equip de govern com des de l'oposició. Solé ha assegurat que la seva proposta no bloqueja l'acció de govern, sinó que impedeix 'l'arbitrarietat' en les partides pressupostàries sense el consens dels grups.

Àngels Solé

No bloquegem res, podran gastar els diners però no els podran dedicar a altres partides sense dir res.


Solé també ha avançat que presentaran la proposta d'acord sobre la modificació de les bases d'execució del pressupost en forma d'esmena a la següent proposta de modificació del pressupost que presenti l'equip de govern de l'EMD.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El Sr.Villaseñor,segueix veient fantasmes per tot arreu i es creu tot el que li diu la Turu.Parli amb coneixament de causa i no a la brava.La Turu si que posa com ostatges als Valldoreixencs fen creure que els de CiU son els enemics del poble i aixi fer la seva sensa el control de ningú.Ja estem farts de las males maneras de la Turu i del partits que li donen soport.JA N\'HI HA PROU.(els hi sona?)

Quim. Enviat el 22/jun/09


Estic d´acord amb el Quim, qui fa servir el poble com a xantatge, es la Sra.Turu, el que es patetic es pensar que CIU/ACTUEM no vol l´escola bressol, aixo no s´ho creu ningu. No passa res, tots al ple aviam qui diu la veritat i qui diu falaçies. Jo tambe penso, JA EN HI HA PROU

Enric. Enviat el 22/jun/09


Qui ha queda't retratada es la sra. Turu i el tripartit, que prefereixen no cedir a la proposta de CIU- ACTUEM i arriesgar-se a que no aprovin l'escola bressol, que anar de bon rotllo i arrivar a acords.Per això va trencar el pacte,ara ho veig clar. Es que no veu que així no pot governar? Estem farts d'aquesta prepotencia!! M'extranya que el sr Villaseñor li faci encara el joc a la Turu, i del que estic segura es que CIU-ACTUEM no está en contra de l'escola bressol. Ja es veura quina manipulació ha volgut fer l'equip de gobern al ple d'aquesta tarde. Sra Turu no la creiem!

ariadna. Enviat el 22/jun/09


No me extraña que CIU/ACTUEM quiera modificar las partidas. En un pleno se voto que el INFO de Valldoreix tenia que costar 1€ y resulta, que al cabo de 2 meses, lo vuelven a publicar ?¿?¿?¿ Con que dinero ? del que se ahorran de la fiesta mayor del pueblo quizas ? No se, es posible que algun dia nos lo expliquen en el pleno Esto si que es trasparencia total y absoluta del equipo de gobierno. Verguenza tendria que tener la Sra.Turu, sus vocales y los partidos que le dan soporte.

Maria. Enviat el 22/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.