L'escola bressol del Ferran Clua entrarà en funcionament al curs 2010-2011


Temes relacionats

El ple aprova el pla Especial de l'entorn del CEIP Ferran i Clua (24/des/08)

Pas endavant per a l'escola bressol del Ferran i Clua a Valldoreix (22/oct/08)

El CEIP Ferran i Clua rep una subvenció de 60.000 euros de la Generalitat per millorar instal·lacions ( 3/jun/08)

El CEIP Ferran Clua accepta que s'utilitzi el seu pati per a la nova escola bressol però demana solucions de mobilitat ( 4/des/06)


  • Comparteix:

Imatge aèria de Valldoreix

Imatge aèria de Valldoreix

L'escola bressol del CEIP Ferran Clua, a Valldoreix, obrirà les portes al curs 2010-2011. El centre, que es començarà a construir abans d'aquest setembre, donarà servei a prop de 110 alumnes. Equip de govern i oposició de l'EMD han donat suport al projecte i a la seva licitació en una junta de veïns extraordinària celebrada aquest dilluns.

El cost de les obres arriba fins als 1'2 milions d'euros. Per finançar aquesta suma, es compta amb 510.000 euros de la Generalitat i dos crèdits de més 400.000 euros concedits per la Diputació de Barcelona.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha destacat la qualitat del projecte.

Montserrat Turu

És un projecte sostenible amb aules àmplies i jardins adequats. Serà una millora per a Valldoreix.


CiU-Actuem ha instat la presidenta a reunir-se amb l'AMPA del CEIP per explicar-los els efectes sobre la mobilitat que tindrà l'inici de les obres, proposta a la qual Turu ha donat suport.

La portaveu de la coalició, Àngels Solé, ha explicat el suport de la seva formació al projecte.

Àngels Solé

Hem donat suport a tots els tràmits per fer l'escola bressol i ara tornarem a donar-ne.


CiU-Actuem ha advertit que el projecte es podria paralitzar per un recurs judicial d'un particular que demana indemnitzacions per la nova escola bressol, ja que, segons ell, ocupa terrenys de la seva propietat. El govern de l'EMD ha atribuït a la justícia la competència per determinar si se l'ha d'indemnitzar, però ha assegurat que no aturarà el projecte.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aqui es veu qui menteix, ahir el Sr.Villaseñor anaba dient que CIU/ACTUEM votaria que no. Dons ja ho veuen. El que si amb preocupa es la demanda en questio, coneixent a la Sra.Turu que es incapaç de negociar amb ningu ja que nomes fa el que ella vol, segur que aquesta demanda, provocara unes despesses a la EMD que ho pagarem entre tots. Potser els assessors externes de la EMD no li han explicat a la Sra.Turu que mes val un mal acord, que un bon pleit, pero tranquils, no passa res, ella ja esta a la seva feina sense fer dedicacio completa a la EMD i va cobrant el seu sou + les asistencies a les reunions i plens, la questio, es anar passant per caixa i no treballar per el poble, aixo es estimar Valldoreix

Enric. Enviat el 23/jun/09


Enric, els membres de l\'oposició no cobren per assistir als plens?

carme. Enviat el 23/jun/09


Hola Carme Que te a veure una cosa amb l´altre ? La Sra.Turu quan es va presentar mai va dir que no treballaria a la EMD si no cobraba el seu gran sou de Director General de 63.000€. Quan li han tret, resulta que ja no treballa a la EMD, nomes va a les reunions i als plens. Aixo es estafar al poble i la gent que l´ha votat. En fin, el temps treu i dona raons i tot surt. Espero que en les properes eleccions la gent valori qui vol treballar per Valldoreix i qui vol COBRAR.

Enric. Enviat el 23/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.