L'escola bressol del Ferran Clua entrarà en funcionament al curs 2010-2011

Imatge aèria de Valldoreix

Política

Publicat el 23/jun/09 per Josep Gimeno

L'escola bressol del CEIP Ferran Clua, a Valldoreix, obrirà les portes al curs 2010-2011. El centre, que es començarà a construir abans d'aquest setembre, donarà servei a prop de 110 alumnes. Equip de govern i oposició de l'EMD han donat suport al projecte i a la seva licitació en una junta de veïns extraordinària celebrada aquest dilluns.

El cost de les obres arriba fins als 1'2 milions d'euros. Per finançar aquesta suma, es compta amb 510.000 euros de la Generalitat i dos crèdits de més 400.000 euros concedits per la Diputació de Barcelona.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha destacat la qualitat del projecte.

Montserrat Turu

És un projecte sostenible amb aules àmplies i jardins adequats. Serà una millora per a Valldoreix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



CiU-Actuem ha instat la presidenta a reunir-se amb l'AMPA del CEIP per explicar-los els efectes sobre la mobilitat que tindrà l'inici de les obres, proposta a la qual Turu ha donat suport.

La portaveu de la coalició, Àngels Solé, ha explicat el suport de la seva formació al projecte.

Àngels Solé

Hem donat suport a tots els tràmits per fer l'escola bressol i ara tornarem a donar-ne.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



CiU-Actuem ha advertit que el projecte es podria paralitzar per un recurs judicial d'un particular que demana indemnitzacions per la nova escola bressol, ja que, segons ell, ocupa terrenys de la seva propietat. El govern de l'EMD ha atribuït a la justícia la competència per determinar si se l'ha d'indemnitzar, però ha assegurat que no aturarà el projecte.