Les CUP rebutgen presentar-se a les eleccions al Parlament, tot i el suport de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'assemblea es va celebrar a Girona

L'assemblea es va celebrar a Girona

Les CUP descarten presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya. La majoria de militants de Sant Cugat va votar a favor de concórrer als comicis en una assemblea nacional celebrada a Girona.

Per només nou vots de diferència les CUP van rebutjar la ponència favorable a concórrer a les properes eleccions al Parlament, defensada per diversos municipis, entre ells Sant Cugat. Els partidaris del no van justificar la seva oposició per la poca implantació de les CUP a tots els Països Catalans, la manca d'un discurs d'abast nacional i les divergències internes de les entitats de l'esquerra independentista.

El portaveu de la CUP a Sant Cugat explica l'esmena a la totalitat que finalment va sortir guanyadora en l'assemblea nacional d'aquest diumenge.

Guim Pros

L'esmena deia que no ens havíem de presentar, basat en criteris de cohesió interna i ens hem de donar a conèixer més en el territori. Aquesta esmena va guanyar per cinc vots.





La CUP de Sant Cugat ha subratllat que es presentarà a les eleccions municipals d'aquí a dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.