ICV-EUiA farà campanya a favor del Tramvallès durant la Festa Major


  • Comparteix:

Xavier Boix, Antoni Morral i Marisol Martínez durant la roda de premsa

Xavier Boix, Antoni Morral i Marisol Martínez durant la roda de premsa

ICV-EUiA prepara una parada informativa de suport al projecte del Tramvallès durant els dies de Festa Major. Els ecosocialistes repartiran tríptics per explicar les virtuts d'aquesta iniciativa que uniria diferents ciutats i equipaments vallesans veïns de Sant Cugat com el futur hospital de Sant Cugat-Rubí, Cerdanyola, Rubí, Sabadell, Terrassa i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), entre d'altres.

L'octubre passat es va iniciar la campanya institucional als ajuntaments que es tanca aquesta setmana i ara és el torn de la campanya de carrer. Ja fa uns dies es va començar a Badia del Vallès i ara s'estendrà per les diferents ciutats que poden acollir una de les parades del futur Tramvallès.

El president d'ICV al Vallès Occidental, Xavier Boix, ha destacat que cal mostrar a la ciutadania les virtuts d'aquest tramvia.

Xavier Boix

La setmana passada ja vam començar a Badia explicant què és el Tramvallès i quines són les seves virtuts.


Boix també ha ressaltat que ja s'ha aconseguit incloure la proposta del Tramvallès al Pla Nacional d'Infraestructures i ha dit que treballen per incloure'l en el Pla Territorial Metropolità.

Cerdanyola s'unirà aquest dijous a set altres ciutats vallesanes que ja han aprovat una moció municipal de suport al Tramvallès. Concretament són Sant Cugat, Rubí, Terrassa, Sabadell, Badia, Palau-Solità i Plegamans i Santa Perpètua de Mogoda.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.