Un alt càrrec de Serveis Urbans arrenca un cartell on es convocava els empleats municipals a aturar-se contra la guerra


  • Comparteix:

El sindicat UGT ha denunciat l'actitud d'un militant del PP de Sant Cugat, i cap de l'àrea de gestió de Servei Urbans de l'Ajuntament, Jesús Rico, que va arrancar un cartell penjat en un edifici municipal on s'anunciava l'aturada de 15 minuts contra la guerra. Segons l'executiva de Serveis Públics de la UGT al Vallès Occidental, l'actitud de Rico és un greu atemptat contra les llibertats dels treballadors.

Els fets van passar dimecres passat, quan -segons fonts sindicals- el cap d'àrea de gestió de Serveis Urbans va arrencar i tirar a la paperera una pancarta on es convocava els treballadors municipals a aturar-se contra la guerra.

La secretaria d'organització de la Federació de Serveis Públics de la UGT al Vallés Occidental, Lidiana Buixadera, denuncia que aquests fets són molt greus, especialment si es té en compte que un treballador municipal ha actuat contra la moció de l'Ajuntament, on es declarava Sant Cugat ciutat per la pau i contrària a aquesta guerra:

Lidiana Buixadera

Aquesta acció representa una falta molt greu


Segons el sindicat, l'explicació que ha donat Jesús Rico és que els cartells estaven col·locats fora dels llocs previstos. Des de l'UGT s'ha afegit que a l'edifici de Serveis Urbans no hi ha cap taulell d'anuncis, i que fins ara només s'havia instruït als sindicats a enganxar els papers amb cinta adhesiva:

Lidiana Buixadera

Ell va manifestar que el cartell estava fora de joc i per això el va retirar, però és que a l'edifici de Serveis Urbans no hi ha els llocs previstos per la llei per penjar anuncis i cartells


Segons els sindicats, Jesús Rico també va amenaçar el delegat sindical que també retiraria qualsevol altre pancarta, relacionada o no amb la guerra. Alguns treballadors municipals han escrit a l'alcalde condemnant aquesta acció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.