La presidenta del PP local respon a Recoder que el suport a Aznar és incondicional


  • Comparteix:

La tinent d'alcalde de Serveis Urbans i diputada del PP al Congrès, Berta Rodríguez

La tinent d'alcalde de Serveis Urbans i diputada del PP al Congrès, Berta Rodríguez

La diputada i presidenta del PP ha respost la petició de l'alcalde de desmarcar-se de la postura que Aznar manté en el tema de la guerra, dient que continuarà donant suport incondicional a la política que manté el govern central. D'altra banda Berta Rodríguez ha acusat un dels portaveus de la plataforma Aturem la Guerra, Ramon Pros, d'utilitzar l'entitat per criticar el PP. Berta Rodríguez ha fet aquestes declaracions després de conèixer que la plataforma ha inclòs en la consulta popular una pregunta referent a la dimissió de la sòcia de l'equip de govern.

Des del Congrés dels Diputats, la líder popular responia la proposta de Recoder de desmarcar-se de les tesis de l'executiu central en el conflicte a l'Iraq. Rodríguez ha assegurat que la seva formació no és mourà un mil·límetre a l'hora de brindar el seu suport a José Maria Aznar:

Berta Rodríguez

El PP és un partit que a tota Espanya opina el mateix i nosaltres estem amb el posicionament de nostre president, que és el José María Aznar


D'altra banda, Rodríguez ha aprofitat l'avinentesa per pronunciar-se sobre la consulta popular que està muntant la plataforma Aturem La Guerra. Una consulta que inclou una pregunta sobre la dimissió de Rodríguez al capdavant de l'equip de govern. La popular ha carregat contra un dels portaveus de l'entitat, Ramon Pros, acusant-lo d'instrumentalitzar la plataforma per atacar el PP:

Berta Rodríguez

La Plataforma Aturem la Guerra és una plataforma lícita i respectable, però el que no és lícit ni respectable és que el senyor Ramon Pros intenti discrepar ideològicament contra un altre utilitzant una plataforma que ha de ser apolítica


Per acabar, Rodríguez s'ha prenguntat en veu alta perquè els espanyols no es manifesten per la continuada violació dels drets humans, diu, que França realitza a Costa de Marfil i Ruanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.