ERC suspèn l'últim curs polític de l'equip de govern tot i valorar la seva actitud dialogant


  • Comparteix:

Toni Ramon, a l'esquerra, i Raül Grangé durant la roda de premsa

Toni Ramon, a l'esquerra, i Raül Grangé durant la roda de premsa

ERC suspèn pel pèls la feina feta per l'equip de govern durant el curs 2008-2009. Segons els republicans el govern local treu bona nota pel que fa a l'esperit dialogant, com ho demostra el fet que s'ha aprovat el 65% de les mocions presentades per ells. En canvi, suspenen al govern pel que fa a l'eficàcia de tirar endavant els projectes acordats.

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, ha explicat que el principal objectiu que es marquen per al proper curs és desencallar propostes acordades amb el govern.

Raül Grangé

Posem un 4,95 a revisar al setembre. No podem dir que no fan res però notem que moltes iniciaitives que es fan es queden sense efecte.









En aquest sentit, els republicans han posat com a exemple de proposta encallada l'acord per crear un carnet jove cultural. Grangé ha explicat que, tot i que s'han aprovat el 65% de les seves mocions, s'estan aplicant de manera parcial.

D'altra banda, els republicans han destacat que durant els dos primers anys de legislatura ja han pogut complir amb el 75% del seu programa electoral.

Raül Grangé

En aquests moments estem en el 75% de compliment del nostre programa electoral.


ERC considera que CiU, amb majoria absoluta al govern, centra massa les seves polítics econòmiques en el món empresarial i margina les polítiques d'ocupació. Els republicans també critiquen 'l'actitud poruga i de tabús' que té la federació nacionalista en relació amb els temes sexuals i demanen també 'valentia nacional' a CiU perquè es donin suport a iniciatives com les dels '10.000 a Brussel·les' o perquè no onegi la bandera espanyola a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.