El PSC troba 'indignant' que l'alcalde els acusi de 'deslleials' per reclamar des de fa temps noves biblioteques


  • Comparteix:

El PSC s'ha mostrat indignat que l'alcalde els acusi de 'deslleials' i assegura que, molt abans de tenir sobre la taula l'estudi de la Diputació sobre la necessitat de biblioteques, els partits de l'oposició li han demanat, reiterades vegades, que augmenti el nombre de Biblioteques a la ciutat. Segons els socialistes, l'única deslleialtat és la imputable a l'equip de govern per infradotar la ciutat dels equipaments necessaris.

L'alcaldable socialista ha desmentit que la seva formació s'hagi apropiat de l'estudi de la Diputació sobre les necessitats de Biblioteques i ha acusat l'alcalde de voler 'vendre' una proposta que des del mes d'octubre li estan reclamant els partits de l'oposició.

Jordi Menéndez

A la junta de portaveus del mes d'octubre l'alcalde ens va dir que amb la Biblioteca del Mil·lenari ja n'hi havia prou a Sant Cugat


Jordi Menéndez s'ha mostrat indignat amb la imputació de 'deslleials' i ha assegurat que l'estudi de la Diputació no fa més que evidenciar una necessitat que té, des de fa temps la ciutat, i que ha vist tothom, excepte, asseguren, l'alcalde.

Jordi Menéndez

No em sembla acceptable que ara ens vingui a dir que nosaltres som deslleials quan la pitjor deslleialtat és que un alcalde no doti la seva ciutat dels serveis que aquesta necessita



Recordem que l'Ajuntament ha anunciat la construcció d'una xarxa de biblioteques que consti d'una biblioteca Central i dues més de barri, a més, de punts d'accés als districtes, tal i com assenyala l'estudi elaborat per la Diputació per encàrrec de l'Ajuntament. Aquestes propostes són les mateixes que va presentar el PSC en el seu programa electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.