El PSC critica el trasllat de Miquel Quintana a l'oficina del Síndic


Temes relacionats

El Síndic qualifica d'anòmal el trasllat de Quintana però assegura que ha reconduït la situació ( 7/jul/09)


  • Comparteix:

Miquel Quintana

Miquel Quintana

El PSC carrega contra la decisió de l'alcalde de traslladar un dels seus homes de confiança, Miquel Quintana, a l'oficina del Síndic de Greuges local. Segons els socialistes, aquest trasllat suposa una ingerència del poder polític i trenca amb la independència d'aquesta institució.

El PSC ha donat a conèixer que a finals del mes passat l'alcalde va signar un decret on s'encarrega a Miquel Quintana 'd'efectuar el seguiment dels expedients pendents', 'instal·lant el seu lloc de treball en les dependències de l'Oficina del Síndic'.

Els socialistes recorden que Quintana va formar part de les llistes electorals de CiU al municipi i que ha estat un dels càrrecs de confiança de Recoder, en la seva condició d'adjunt al cap de gabinet d'alcaldia.

Escoltem el portaveu del PSC, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

És irregular. El Síndic de Greuges està per donar servei a tots els ciutadans, i no hi pot haver cap ingerència del poder polític.


Gausa assegura que això pot perjudicar la confidencialitat de les queixes que rep el Síndic.

Salvador Gausa

La gent vol garantir el seu anonimat. No pot ser que un càrrec de confiança de l'alcalde estigui allà veient qui entra i qui surt.


Gausa considera que aquesta situació trenca el consens polític que fins ara hi ha hagut entorn de la institució del Síndic de Greuges. El portaveu del PSC afegeix que les crítiques del seu partit no tenen cap motivació personal en contra de Miquel Quintana.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quin escàndol! que hi vagi el Xavier Martorell directament, que així s'estalvien tràmits i paperassa!

Genís. Enviat el 7/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.