Un 30% dels militants de C's de Sant Cugat s'ha donat de baixa de la formació


Temes relacionats

Domingo marxa de Ciutadans però manté l'escó al Parlament (13/mai/09)


  • Comparteix:

Carme Gómez és vocal de C's a Sant Cugat

Carme Gómez és vocal de C's a Sant Cugat

Ciutadans (C's) posposa la reorganització de la formació a la ciutat fins al setembre després de perdre un 30% de la seva militància. El desacord amb la línia marcada pel partit liderat per Albert Rivera va suposar la marxa del diputat santcugatenc i coordinador local José Domingo i una part important dels afiliats de la ciutat ha seguit el mateix camí. Passat l'estiu, es decidirà si el partit es reagrupa o es formen consells que englobin diverses ciutats.

La secció local de C's aparca fins després de l'estiu la reorganització de la formació després que un terç de la militància de la ciutat hagi abandonat el partit en desacord amb la línia oficial.

La vocal de la formació, Carme Gómez, explica els motius que van provocar la sortida de Domingo i altres militants del partit.

Carme Gómez

El partit assumeix les decisions de forma democràtica. Robles i Domingo han fet valer la seva opinió i per això han abandonat el partit.









Actualment, la direcció de la formació local està encapçalada pels vocals Carme Gómez i José Lorenzo i el tresorer, Javier López. A la tornada de vacances, una assemblea servirà per reorganitzar el partit a nivell local. Gómez assenyala algunes de les opcions.

Carme Gómez

Hem decidit que al setembre mirarem si farem consells agrupats per ciutats o una reagrupació. Encara s'ha d'estudiar.





Alguns dels dimissionaris podrien passar a formar part de Unión Progreso y Democracia (UPyD), la formació liderada per la exsocialista Rosa Díez.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Pero, encara existeixen aquests escolanets del Aznar ? Que han fet per Sant Cugat ?

joanet II. Enviat el 27/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.