Recoder reivindica el model de ciutat en l'acte de celebració dels 10 anys com alcalde


  • Comparteix:

Brindis de final de l'acte

Brindis de final de l'acte

Lluís Recoder ha reivindicat aquest dilluns el model de ciutat en el seu desè aniversari com a alcalde. Recoder ha assegurat que Sant Cugat és una ciutat amb moltes capacitats que s'ha convertit en un referent en molts aspectes per a altres municipis. Unes 400 persones han acompanyat l'alcalde en un sopar al restaurant Can Cabassa per celebrar l'efemèride, entre elles el president de CiU, Artur Mas, que ha elogiat la figura de Recoder al capdavant d'una ciutat 'exemple viu'.

Recoder ha destacat com a elements distintius de Sant Cugat el seu urbanisme, el compromís amb el medi ambient, polítiques socials com l'habitatge i l'aposta per un desenvolupament econòmic de qualitat. L'alcalde ha afegit que aquest model es deu a una feina en equip.

Recoder ha recordat així els seus inicis.

Lluís Recoder

Jo he agafat una torxa d'Aymerich. Aquesta torxa no sabíem quant duraria. He tingut la sort de tenir un gran equip.




Recoder ha estat acompanyat per amics, familiars i personalitats del partit. El president de CiU, Artur Mas, ha elogiat la personalitat de Recoder com a polític i alcalde. En aquest sentit, Mas ha aplaudit la contribució decisiva de Recoder a la ciutat i al projecte de CiU a tot Catalunya.

Artur Mas

Recoder fa un paper decisiu a CiU. Hem de guanyar i governar. A partir d'aquí, ja ho veurem perquè Recoder sempre ha dit que vol dedicar-se primer a Sant Cugat mentre sigui alcalde.







Per tancar l'acte, Recoder, regidors i exregidors han brindat des de la tarima on s'han fet els discursos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.