Recoder critica el nou finançament per 'insuficient' i per 'incomplir l'Estatut'


  • Comparteix:

L'alcalde i membre de CDC, Lluís Recoder, critica el nou sistema de finançament de Catalunya. Segons el dirigent nacionalista, l'acord és insuficient per als interessos de Catalunya i incompleix l'Estatut. Recoder considera que aquest acord s'ha produït per l'ofec financer del Govern que l'ha obligat a arribar a algun acord i pel problema intern de govern que podia suposar pel tripartit no arribar a un pacte.

Recoder s'ha sumat a les crítiques del seu partit a l'acord de finançament per a Catalunya. Segons l'alcalde i polític nacionalista, l'acord anunciat és insuficient i no arregla la situació 'injusta' que pateix Catalunya.

Ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

No arregla ni de lluny les necessitats de finançament de Catalunya ni la situació d'injustícia que pateix el país que veu com cada any marxen molts milions d'euros i no tornen.






Per a Recoder, l'acord d'aquest cap de setmana s'ha produït per la mala situació de les finances catalanes que ha obligat el govern a arribar a algun tipus d'acord. En aquest sentit, l'alcalde ho considera una 'oportunitat perduda' i també una violació flagrant del que establia l'Estatut d'autonomia aprovat pel poble de Catalunya.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr Recoser;Les necessitats del Pais i la malmesa sitació de Catalunya la va llençar a norris el seu cap Artur (no el de la taula rodona)sino el cosí bíblic que es va vendre la primogenitura per un plat de llenties i el Mas per una tapa de olives.Faci memoria i sigui just que de vostè en tinc un molt bon criteri.

Narcis Clavell. Enviat el 14/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.